Goedkope kitesurflessen met extra zomer korting.

Boek tot zaterdag 15 juni met €100,- korting!

Kostenbesparing via Groepslessen:

Groepslessen bieden een kosteneffectieve optie voor cursisten die willen leren kitesurfen. In vergelijking met privélessen zijn groepslessen vaak voordeliger, waardoor deelnemers geld kunnen besparen terwijl ze toch hoogwaardige instructie ontvangen. Voor zowel beginners als gevorderden bieden groepslessen voordelen, zoals het leren van vaardigheden in een sociale omgeving en het delen van ervaringen met medecursisten. Door te kiezen voor groepslessen kunnen cursisten genieten van een leerzame en betaalbare kitesurfervaring.

Vroegboekkortingen en Meerdaagse Cursussen:

Cursisten die vroegtijdig hun kitesurflessen boeken, kunnen profiteren van aanzienlijke vroegboekkortingen. Deze kortingen zijn van toepassing op meerdaagse cursussen, waardoor de totale kosten van de cursus worden verlaagd. Door op tijd te boeken, kunnen cursisten niet alleen geld besparen, maar ook hun plaats verzekeren voor de gewenste cursusdata. Meerdaagse cursussen bieden een intensievere leerervaring en stellen cursisten in staat om hun kitesurfvaardigheden snel te ontwikkelen.

Inclusief Materiaal en Geen Bijkomende Kosten:

Bij kitesurflessen zijn alle benodigde materialen inbegrepen, zonder extra kosten voor de cursist. Dit omvat kites, boards, harnassen en andere veiligheidsuitrusting die nodig zijn voor de lessen. Cursisten hoeven zich geen zorgen te maken over het huren of aanschaffen van dure uitrusting, waardoor de drempel om te beginnen met kitesurfen wordt verlaagd. Daarnaast zijn er geen verborgen kosten verbonden aan de lessen, waardoor cursisten vol vertrouwen kunnen deelnemen.

Gratis IKO Kitesurf Certificaat:

Na voltooiing van de cursus ontvangen cursisten gratis een IKO kitesurf certificaat. Dit certificaat is een waardevol bewijs van vaardigheid en kennis op het gebied van kitesurfen en wordt wereldwijd erkend. Het certificaat bevestigt dat de cursist de benodigde vaardigheden heeft verworven om zelfstandig en veilig te kunnen kitesurfen. Dit biedt niet alleen voldoening voor de cursist, maar kan ook nuttig zijn bij het huren van kitesurfuitrusting op andere locaties.

Kitesurfer in zee Scheveningen

Progressieve Kortingen bij Meerdere Lessen:

Cursisten worden aangemoedigd om meerdere lessen tegelijk te boeken door middel van progressieve kortingen. Hoe meer lessen er in één keer worden geboekt, hoe hoger de korting op de totale kosten van de cursus. Deze kortingen zijn bedoeld om de betrokkenheid van cursisten te stimuleren en hen aan te moedigen hun kitesurfvaardigheden te blijven ontwikkelen. Door te profiteren van deze kortingen kunnen cursisten geld besparen en hun kitesurfavontuur voortzetten met een voordelig tarief.

Tot zaterdag 15 juni de goedkoopste kitesurflessen met vroegboek korting!

Korting tot €125,- p.p. euro op de meerdaagse kitesurfcursussen.

Reviews

Bestel eenvoudig een cadeaubon