Veilig kitesurfen met zomer korting.

Boek tot maandag 20 mei met €100,- korting!

Veilig kitesurfen bij Kitesurfles.com

Veiligheid is onze grootste prioriteit tijdens de kitesurflessen. Wij maken gebruik van de nieuwste materialen en onze kitesurfinstructeurs zijn IKO erkend. De IKO gecertificeerde kitesurfinstructeurs respecteren de individuele leercurve van de cursisten en begeleiden elke cursist intensief.

‘’Na de vervolg kitesurflessen bij kitesurfles.com kon ik samen met mijn kinderen veilig gaan kitesurfen. Dat gevoel wanneer je voor het eerst een klein sprongetje maakt, onbeschrijfelijk!"

Lees meer over de Veilig kitesurfen, klik hier!

Veilige kitesurflessen van beginner tot kitesurfinstructeur!

Voor iedereen zonder enige kitesurf ervaring bieden wij kitesurflessen voor beginners aan. Wanneer je eerder bij een gecertificeerde kitesurfschool een basisopleiding hebt afgerond, kun je deelnemen aan de vervolg kitesurflessen. Voor de gevorderde kitesurfer organiseren we instructeurs opleidingen of pro-lessen in één van de kitesurfstijlen.

Veilige kitesurflessen voor alle leeftijden van 8 tot 80:

Of je nu 8 of 80 jaar bent, wanneer je een redelijke conditie hebt, kan je kitesurflessen bij ons komen volgen. Elke les gebruiken wij de nieuwste en veiligste materialen, ook voor de kinderen. Voor kinderen vanaf 8 bieden we speciale kinder kitesurflessen.

 

 

Van losse aanmelding tot grote groep, elke les is veilig!

Of je nu alleen kitesurflessen komt volgen, of je met het gehele bedrijf komt kitesurfen. Kitesurfles.com staat met een gemotiveerd team van IKO-gecertificeerde instructeurs voor je klaar om jou een veilige en geweldige tijd op zee te laten beleven!

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

De veilige kitesurfles locatie voor de kitesurflessen

De beginners kitesurflessen aangeboden door Kitesurfles.com worden gegeven op onze kitesurfles locatie in Scheveningen. Indien het niet te druk is geven wij ook kitesurflessen op Kijkduin en/of de Zandmotor.

 

 

Waarom zijn de kitesurflessen veilig bij Kitesurfles.com?

- Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd
- Mooie beginners kitesurfles locatie met restaurant, omkleedruimtes en douches.
- Nieuwste kitesurfles materialen.
- Alle ruimte op ons door de gemeente aangewezen kitesurfles gebied, zonder andere kitesurfers.
- Internationaal erkend kitesurf certificaat.

Tot maandag 20 mei veilige kitesurflessen met vroegboek korting!

Korting tot €125,- p.p. euro op de meerdaagse kitesurfcursussen.

Reviews

Bestel eenvoudig een cadeaubon