Tijdelijke aanbieding op onze kitesurfschool

Boek tot zaterdag 15 juni met meer dan 100,- vroegboekkorting!

Kiteschool Overzicht

Missie en Visie: Onze missie is om kitesurfen toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin cursisten hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en vertrouwen kunnen opbouwen. Onze visie is om een gemeenschap van gepassioneerde kitesurfers te creëren die de liefde voor de sport delen en elkaar inspireren.

Instructeurs en Kwalificaties: Onze instructeurs zijn ervaren professionals met uitgebreide kennis van het kitesurfen. Ze zijn allemaal IKO-gecertificeerd en hebben een passie voor lesgeven. We hechten veel waarde aan continue bijscholing en zorgen ervoor dat onze instructeurs op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en veiligheidsprotocollen.

Kitesurflessen

Verschillende Lessen: We bieden een breed scala aan lessen aan, van beginnerslessen tot gevorderde cursussen. Onze lessen zijn ontworpen om aan de behoeften van verschillende niveaus en leerstijlen te voldoen, en we passen ons lesplan aan om ervoor te zorgen dat elke cursist een optimale leerervaring heeft.

Lesniveaus: Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, van absolute beginners tot ervaren kitesurfers die hun vaardigheden willen verbeteren. We delen onze cursisten in groepen in op basis van hun ervaringsniveau, zodat ze kunnen leren in een omgeving die het beste bij hen past.

Duur en Frequentie: De duur en frequentie van onze lessen variëren afhankelijk van het type cursus en de individuele behoeften van de cursisten. We bieden zowel groeps- als privélessen aan, en onze cursisten kunnen kiezen uit verschillende lespakketten om aan hun schema en budget te voldoen.

Veiligheid en Uitrusting

Veiligheidsprotocollen: Bij Kitesurfles.com staat veiligheid voorop. We volgen strikte veiligheidsprotocollen die zijn opgesteld door de International Kiteboarding Organization (IKO). Onze instructeurs zijn getraind in EHBO en noodprocedures, en we zorgen ervoor dat alle cursisten voorzien zijn van de juiste veiligheidsuitrusting voordat ze het water op gaan.

Veiligheidsuitrusting: We voorzien al onze cursisten van hoogwaardige veiligheidsuitrusting, waaronder een helm, reddingsvest en harnas. Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde kitesurfmaterialen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze uitrusting wordt regelmatig gecontroleerd en onderhouden om de veiligheid van onze cursisten te waarborgen.

Locaties

Zandmotor: Onze kitesurflessen vinden voornamelijk plaats op de Zandmotor, een populaire kitesurfspot aan de Nederlandse kust. Deze locatie biedt ideale omstandigheden voor kitesurfen, waaronder ondiep water en constante wind. Bovendien is de Zandmotor goed bereikbaar en beschikt het over voldoende parkeergelegenheid.

Keuze van Locaties: We kiezen onze locaties zorgvuldig op basis van verschillende factoren, waaronder windcondities, waterdiepte en veiligheid. Onze instructeurs hebben uitgebreide kennis van de lokale kitesurfspots en selecteren de beste locatie voor elke les om een optimale leerervaring te garanderen.

Planning en Beschikbaarheid

Flexibiliteit van Planning: Bij Kitesurfles.com streven we naar maximale flexibiliteit als het gaat om het plannen van lessen. We begrijpen dat het leven van onze cursisten druk kan zijn, daarom bieden we lessen aan op verschillende dagen en tijden om aan verschillende schema’s te voldoen. Onze planning is gebaseerd op de beschikbaarheid van deelnemers, en we doen ons best om lessen in te plannen op momenten die voor iedereen geschikt zijn.

Reserve Data: Naast reguliere lesdagen bieden we ook reserve data aan. Dit stelt ons in staat om lessen te verzetten in het geval van onvoorziene omstandigheden, zoals slecht weer of onvoorziene verplichtingen van cursisten. Op deze manier zorgen we ervoor dat alle cursisten de kans krijgen om hun lessen in te halen en hun kitesurfvaardigheden te ontwikkelen, zonder dat ze hierdoor worden belemmerd.

Aanmelding en Annuleringsbeleid

Eenvoudige Aanmeldingsprocedure: Het aanmelden voor kitesurflessen bij Kitesurfles.com is eenvoudig en probleemloos. Om je aan te melden, hoef je alleen maar ons online reserveringsformulier in te vullen. Dit formulier stelt ons in staat om je gegevens vast te leggen en je leservaring op maat te maken op basis van je niveau en voorkeuren. Nadat je het formulier hebt ingediend, neemt ons team contact met je op om de details van je lessen te bevestigen en eventuele vragen te beantwoorden die je mogelijk hebt.

Flexibel Annuleringsbeleid: Bij Kitesurfles.com begrijpen we dat plannen kunnen veranderen en onvoorziene omstandigheden kunnen optreden. Daarom hanteren we een flexibel annuleringsbeleid dat onze cursisten gemoedsrust en flexibiliteit biedt. Je kunt je les tot 2 dagen van tevoren kosteloos annuleren. Als je binnen deze termijn annuleert, kun je de les verplaatsen naar een andere beschikbare datum zonder extra kosten. Als er geen beschikbare data zijn, kun je ervoor kiezen om de les op een later tijdstip in te plannen of om de betaling te gebruiken voor toekomstige lessen. We begrijpen dat het leven soms onvoorspelbaar is, en ons annuleringsbeleid is ontworpen om je te helpen zonder extra stress of kosten.

Transparantie en Klantenservice: Ons doel is om een transparante en klantgerichte aanpak te bieden als het gaat om aanmeldingen en annuleringen. We streven ernaar om open communicatie te behouden met al onze cursisten en om eventuele vragen of zorgen die ze kunnen hebben over het aanmeldingsproces of het annuleringsbeleid volledig en duidelijk te beantwoorden. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat je een positieve en bevredigende ervaring hebt bij Kitesurfles.com.

Groepslessen

Voordelen van Groepslessen: Groepslessen zijn een populaire keuze voor beginners bij Kitesurfles.com. Het biedt cursisten de mogelijkheid om samen met anderen te leren en te oefenen, wat niet alleen leuk is maar ook de motivatie verhoogt. Bovendien zijn groepslessen vaak voordeliger dan privélessen, waardoor ze een budgetvriendelijke optie zijn voor diegenen die willen leren kitesurfen zonder de kosten van individuele instructie.

Ideaal voor Beginners: Onze groepslessen zijn speciaal ontworpen om beginners een solide basis te bieden in het kitesurfen. Onze ervaren instructeurs begeleiden cursisten stap voor stap door de basisvaardigheden en technieken, waardoor ze zich comfortabel en zelfverzekerd voelen op het water. Door samen te leren en te oefenen, kunnen cursisten snel vooruitgang boeken en hun kitesurfvaardigheden verbeteren.

Voordelen bij Eigen Groep

Flexibel Plannen: Cursisten die met een eigen groep komen, kunnen profiteren van extra voordelen zoals flexibel plannen. We begrijpen dat het coördineren van groepsactiviteiten soms een uitdaging kan zijn, daarom bieden we onze groepscursussen aan op verschillende dagen en tijden om aan de behoeften van de groep te voldoen. Dit stelt groepen in staat om hun lessen in te plannen op momenten die voor hen het beste werken.

Extra Korting: Naast flexibel plannen kunnen groepen ook genieten van extra korting op onze cursussen. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting die wordt aangeboden. Dit maakt het niet alleen betaalbaarder voor groepen om samen te leren, maar moedigt ook vrienden, familie of collega’s aan om samen te komen en te genieten van de opwinding van het kitesurfen.

Duur en Planning van Cursussen

Flexibele Planning: Bij Kitesurfles.com streven we ernaar om onze cursisten een flexibele en gemakkelijke ervaring te bieden. De planning van onze lessen is gebaseerd op de beschikbaarheid van de deelnemers, waardoor ze kunnen worden aangepast aan individuele schema’s en voorkeuren. Cursisten kunnen hun lessen op verschillende dagen en tijden inplannen, inclusief reservedata voor het geval dat het weer niet meewerkt.

Weerafhankelijke Lessen: Het weer speelt een cruciale rol bij het bepalen of de lessen kunnen doorgaan. Onze ervaren instructeurs houden de weersvoorspelling nauwlettend in de gaten en zullen cursisten tijdig informeren als de les niet kan doorgaan vanwege ongunstige weersomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat cursisten alleen naar de locatie komen wanneer de omstandigheden ideaal zijn om te leren kitesurfen.

Certificering en Voordelen

Gratis IKO Kitesurf Certificaat: Als erkende IKO-kitesurfschool bieden wij onze cursisten de mogelijkheid om een gratis IKO-kitesurfcertificaat te behalen na het succesvol afronden van hun cursus. Dit certificaat is internationaal erkend en dient als bewijs van vaardigheid en bekwaamheid in het kitesurfen.

Vroegboekkorting en Groepskortingen: Bij Kitesurfles.com belonen we onze cursisten voor hun vroegtijdige boekingen en groepsdeelname. Cursisten die hun cursus ruim van tevoren boeken, kunnen profiteren van aanzienlijke vroegboekkortingen. Daarnaast bieden we speciale groepskortingen voor groepslessen, waarbij de kosten per persoon lager zijn dan bij individuele lessen. Dit maakt kitesurfen toegankelijker en betaalbaarder voor vriendengroepen en families.

Inclusief Materiaal en Geen Verborgen Kosten: Onze cursussen zijn inclusief al het benodigde materiaal, zonder extra kosten. Cursisten hoeven zich geen zorgen te maken over het huren of aanschaffen van kitesurfuitrusting, omdat alles wat ze nodig hebben wordt verstrekt als onderdeel van de cursus. Dit zorgt voor een zorgeloze leerervaring, zonder verrassingen achteraf.

Kortingsmogelijkheden en Flexibiliteit

Meerdaagse Cursuskorting: Voor cursisten die meerdere lessen in één keer boeken, bieden we aantrekkelijke kortingen aan. Hoe meer lessen er in één keer worden geboekt, hoe hoger de korting die cursisten kunnen ontvangen. Dit moedigt cursisten aan om zich te committeren aan hun leerproces en te profiteren van de voordelen van opeenvolgende lessen.

Flexibele Cursusduur: Onze kitesurfcursussen zijn beschikbaar in verschillende duuropties, variërend van 1 tot 7 lessen/dagen. Cursisten kunnen het aantal lessen kiezen op basis van hun individuele behoeften, vaardigheidsniveau en beschikbare tijd. Deze flexibiliteit stelt cursisten in staat om hun kitesurfervaring aan te passen aan hun specifieke doelen en agenda.

Veiligheidsprotocollen en Uitrusting

IKO Standaarden voor Veiligheid: Bij Kitesurfles.com staat veiligheid voorop. We volgen strikt de International Kiteboarding Organization (IKO) standaarden voor veiligheid tijdens al onze kitesurflessen. Deze standaarden omvatten rigoureuze veiligheidsprotocollen en richtlijnen die zijn ontworpen om de risico’s te minimaliseren en een veilige leeromgeving te bieden voor al onze cursisten. Door ons te houden aan deze internationaal erkende normen, kunnen cursisten met een gerust hart genieten van hun kitesurfervaring en vertrouwen hebben in de professionaliteit en expertise van onze instructeurs.

Specifieke Veiligheidsmaatregelen: Naast het volgen van de IKO standaarden implementeren we ook specifieke veiligheidsmaatregelen en uitrustingen om ervoor te zorgen dat cursisten veilig kunnen leren kitesurfen. Dit omvat het gebruik van hoogwaardige kitesurfuitrusting die regelmatig wordt geïnspecteerd en onderhouden, evenals het verstrekken van veiligheidsuitrusting zoals helmen en drijfhulpmiddelen. Onze ervaren instructeurs zijn getraind in noodprocedures en zijn altijd paraat om in te grijpen in geval van nood, waardoor cursisten zich veilig en beschermd voelen tijdens hun kitesurflessen.

Veiligheid en Eerste Hulp: Bij Kitesurfles.com staat veiligheid altijd voorop. We zijn toegewijd aan het bieden van een veilige leeromgeving voor al onze cursisten, waarbij strenge veiligheidsprotocollen worden gevolgd en alle nodige voorzorgsmaatregelen worden genomen. Onze ervaren instructeurs zijn getraind in eerste hulp en reageren snel en effectief op noodsituaties indien nodig. We voorzien ook in alle benodigde veiligheidsuitrusting, waaronder helmen, reddingsvesten en veiligheidslijnen, om ervoor te zorgen dat onze cursisten met vertrouwen en gemoedsrust kunnen kitesurfen.

Feedback en Verbetering: Bij Kitesurfles.com streven we naar voortdurende verbetering en groei. We moedigen feedback van onze cursisten aan en gebruiken deze om onze cursussen en diensten voortdurend te verbeteren. Ons team staat altijd open voor suggesties, opmerkingen en ideeën van cursisten en we nemen deze serieus om een nog betere leerervaring te bieden. Door naar onze cursisten te luisteren en samen te werken aan verbetering, streven we ernaar om de normen van uitmuntendheid te handhaven en onze kitesurfschool naar nieuwe hoogten te brengen.

Ervaring en Expertise: Bij Kitesurfles.com zijn we trots op onze jarenlange ervaring en expertise in het kitesurfen. Onze instructeurs zijn gepassioneerde en ervaren kitesurfers met uitgebreide kennis van de sport en de lokale omstandigheden. Ze zijn allemaal gecertificeerd door de International Kiteboarding Organization (IKO) en worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Onze cursisten kunnen dus gerust zijn dat ze les krijgen van de beste professionals in de branche en de meest actuele en effectieve leermethoden zullen ervaren.

Flexibele Planning en Beschikbaarheid

Op Maat Gemaakte Planning: Bij Kitesurfles.com begrijpen we dat het plannen van kitesurflessen soms lastig kan zijn vanwege drukke schema’s en wisselende weersomstandigheden. Daarom bieden we een flexibele planning aan die is afgestemd op de beschikbaarheid van onze cursisten. Onze lessen worden op maat gemaakt op basis van jouw agenda, waardoor je de mogelijkheid hebt om lessen in te plannen op tijden die voor jou het beste werken.

Reservedata voor Onvoorziene Omstandigheden: We begrijpen ook dat het weer onvoorspelbaar kan zijn, vooral aan de kust. Daarom houden we reservedata beschikbaar voor het geval dat een geplande les niet kan doorgaan vanwege ongunstige weersomstandigheden. Deze reservedata bieden een extra laag flexibiliteit en zorgen ervoor dat cursisten hun les kunnen verplaatsen zonder gedoe of extra kosten. Onze doel is om een stressvrije en plezierige leerervaring te bieden die past bij de behoeften en omstandigheden van onze cursisten.

Kies hier jou events, kitesurflessen of cadeaubonnen!

Boek tot zaterdag 15 juni je kitesurflessen met grote vroegboek korting!

Korting op je kitesurflessen oplopend tot 125,- euro op je meerdaagse kitesurfcursussen.

Reviews

Ervaar zelf de Vrijheid van de kitesurflessen op het water en met de wind.