Vervolg cursus kitesurfenVervolg cursus kitesurfen

Ga verder met de vervolg cursus kitesurfen, en wordt een zelfstandig kitesurfer!

Kies hieronder de voor jou geschikte vervolg cursus kitesurfen.

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Vervolg je weg met een van onze vervolg kitesurfcursussen.

Als de beginners kitesurfcursus afgerond is (hoeft niet perse bij kitesurfles.com) kun je ervoor kiezen om een vervolg kitesurfcursus te gaan doen. Je bent dan in het bezit van je IKO level 1& 2(International Kiteboarding Organisation). In de vervolg kitesurfcursus gaan we door met het zelfstandig/veilig varen, waterstart maken en leer je de basisbeginselen van het springen.

Kitesurfles.com verzorgd diverse kitesurfcursussen voor iedereen van 16 tot 70 jaar op het strand van Scheveningen. De volwassen beginners kitesurfcursussen kunnen als enkele kitesurfles of 3 en 4-daagse kitesurfcursus geboekt worden. Tevens is het mogelijk om zelf te bepalen hoe intensief de kitesurflessen zijn, door te kiezen hoe groot de groep is per kitesurfleraar.

Lees meer over de Vervolg cursus kitesurfen, klik hier!

Vervolg kitesurfcursus bij kitesurfschool Kitesurfles.com

Leren vliegeren op ScheveningenHet grote voordeel van de vervolg kitesurflessen bij kitesurfles.com is dat je erg goed wordt voorbereid, ook voor diepere locaties. Zo leer je om te gaan met diep water en golven. Hierdoor kan je na je vervolg kitesurfcursus zelfs in het buitenland het kitesurfen beoefenen.

Kitesurfles.com staat met een gemotiveerd team van IKO-gecertificeerde instructeurs voor je klaar om jou een geweldige tijd op zee te laten beleven! Kitesurfles.com verzorgd diverse beginners kitesurfcursussen voor iedereen van 16 tot 70 jaar op het strand van Scheveningen en Kijkduin.

 

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Locatie van de beginners kitesurfcursussen.

De vervolg kitesurflessen worden aangeboden door Kitesurfles.com. Deze kitesurfcursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie Scheveningen. Indien het niet te druk is geven wij ook cursussen kitesurfen op Kijkduin en/of de Zandmotor.

 

 

Strandpaviljoen de StaatWaarom een beginner kitesurfcursus bij Kitesurfles.com

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd. 
-Mooie kitesurfles locatie met restaurant, omkleedruimtes en douches. 
-Nieuwste kitesurfcursus materialen. 
-Alle ruimte op ons beginner kitesurfles gebied.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat. 
-Het openbaar vervoer (tram 11/bus 22) stopt voor de deur. 
-Gratis parkeren in de omgeving.

Reviews