Ga verder met de vervolg cursus kitesurfen, en wordt een zelfstandig kitesurfer!

Kies hieronder de voor jou geschikte vervolg cursus kitesurfen.

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Vervolg je weg met een van onze vervolg kitesurfcursussen.

Als de beginners kitesurfcursus afgerond is (hoeft niet perse bij kitesurfles.com) kun je ervoor kiezen om een vervolg kitesurfcursus te gaan doen. Je bent dan in het bezit van je IKO level 1& 2(International Kiteboarding Organisation). In de vervolg kitesurfcursus gaan we door met het zelfstandig/veilig varen, waterstart maken en leer je de basisbeginselen van het springen.

Kitesurfles.com verzorgd diverse kitesurfcursussen voor iedereen van 16 tot 70 jaar op het strand van Scheveningen. De volwassen beginners kitesurfcursussen kunnen als enkele kitesurfles of 3 en 4-daagse kitesurfcursus geboekt worden. Tevens is het mogelijk om zelf te bepalen hoe intensief de kitesurflessen zijn, door te kiezen hoe groot de groep is per kitesurfleraar.

Lees meer over de Vervolg cursus kitesurfen, klik hier!

Vervolg kitesurfcursus bij kitesurfschool Kitesurfles.com

Leren vliegeren op Scheveningen

De vervolgcursus kitesurfen is ideaal voor iedereen die de beginnerscursus kitesurfen heeft gevolgd. Iedereen die het kitesurfen onder de knie wil krijgen en nieuwe trucjes wil leren, kan deelnemen aan de vervolgcursussen kitesurfen die wij aanbieden. Onze cursussen zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u te helpen een pro in kitesurfen te worden.

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Ga door met je kitesurflessen via de vervolg kitesurfcursussen

De vervolg kitesurf lessen zijn ideaal voor iedereen die een IKO (International Kiteboarding Organisation) Level 1 of Level 2 certificaat wil halen. Ook als je in de toekomst kitesurfinstructeur wilt worden, is dit een uitgelezen kans om te bemachtigen. Bovendien kunnen de vervolgcursussen je helpen om de basis onder de knie te krijgen, waardoor je een zelfstandige kitesurfexpert kunt worden. Daarna kun je zelfstandig verder met het beleven van je kitesurfavonturen.

Wie kan deelnemen aan de vervolgcursus kitesurfen?

De vervolgcursus kitesurfen staat open voor iedereen tussen de 16 en 70 jaar. Om je in te schrijven voor deze cursus, moet je de beginnerscursus die wij aanbieden hebben afgerond of een behoorlijke ervaring hebben met kitesurfen. Als je de basis van het kitesurfen goed onder de knie hebt, is dit programma iets voor jou. Je kunt leren hoe je de basis onder de knie krijgt en je vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen met behulp van deze cursus.

Hoe kan ik me inschrijven voor de vervolgcursus kitesurfen?

Je kunt contact met ons opnemen en je interesse tonen in de vervolg kitesurf cursussen die wij aanbieden. Na evaluatie van je eerdere ervaring met kitesurfen, zullen we bevestigen of je de juiste kandidaat bent om verder te gaan met de lessen of niet. Zo niet, dan raden we je sterk aan om door te gaan met de vervolg kitesurf cursussen die wij aanbieden.

Je hebt twee opties in het volgen van de vervolg kitesurf cursussen die wij aanbieden. Als je de cursus liever in één dag doorloopt, kun je daarvoor kiezen. Of anders kun je de cursusinhoud zelfs over 3 tot 4 dagen verdelen. U kunt de juiste aanpak kiezen om de cursus te volgen op basis van uw voorkeuren. U heeft ook de vrijheid om de intensiteit van de lessen te kiezen die u wilt doorlopen. We zullen de cursus aanpassen aan uw behoeften en zorgen voor een gepersonaliseerde kitesurf ervaring.

Waarom zou je de vervolg kitesurf cursussen volgen die wij aanbieden?

De vervolgcursussen kitesurfen zijn ontworpen om iedereen te helpen die een expert in kitesurfen wil worden. We zullen je voorbereiden om zelfstandig te kunnen kitesurfen. Na deze cursus zul je zelfs in staat zijn om je bezig te houden met kitesurfen onder uitdagende omstandigheden. Dat komt omdat we de kennis met je delen over hoe je kitesurft in diep water en golven.

Na de vervolg kitesurf cursus, kun je een verscheidenheid aan geweldige mogelijkheden openen. Je kunt bijvoorbeeld naar internationale kitesurf bestemmingen reizen en deze op eigen houtje verkennen. Je kunt dit ook als basis gebruiken om in de toekomst een IKO-gecertificeerde kitesurfinstructeur te worden.

Als je geïnteresseerd bent, kun je jezelf nu inschrijven voor de vervolg kitesurf cursussen. Onze IKO-gecertificeerde instructeurs kunnen je helpen om alle kennis op te doen die je wilt en je een expert in kitesurfen te maken.

Locatie van de beginners kitesurfcursussen.

De vervolg kitesurflessen worden aangeboden door Kitesurfles.com. Deze kitesurfcursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie Scheveningen. Indien het niet te druk is geven wij ook cursussen kitesurfen op Kijkduin en/of de Zandmotor.

Strandpaviljoen de StaatWaarom een beginner kitesurfcursus bij Kitesurfles.com

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd. 
-Mooie kitesurfles locatie met restaurant, omkleedruimtes en douches. 
-Nieuwste kitesurfcursus materialen. 
-Alle ruimte op ons beginner kitesurfles gebied.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat. 
-Het openbaar vervoer (tram 11/bus 22) stopt voor de deur. 
-Gratis parkeren in de omgeving.

Reviews