Kitesurfles voor groepenKitesurfles voor groepen

Kitesurflessen voor groepen!

De kitesurflessen voor groepen zijn speciaal bedacht zodat ook grote groepen optimaal van het kitesurfen kunnen genieten. Veiligheid is erg belangrijk, hier word dan ook veel tijd aan besteed, tijdens de cursus leer je omgaan met de kracht die een kite kan ontwikkelen, maak je kennis met de kitesurf uitrusting en maak je de eerste waterstart.

Lees meer over de Kitesurfles voor groepen, klik hier!

Ervaar hoe leuk het kan zijn om met een groep te kunnen kitesurfen

Kitesurfen is een van de meest spectaculaire en populairste sporten van dit moment! Daarom willen wij u de ervaring geven om samen met uw collega's te gaan kitesurfen!

In de eerste les gaat u met uw groep leren een kite (vlieger) onder controle te krijgen. Dit kan een leuk en heel leerzaam proces zijn wat hoort bij de basis van het kitesurfen. Ook krijgt u uitleg over veiligheid en hoe u een kite opzet.

Onze instructeurs opgeleid met IKO om de groep enthousiast en zo goed mogelijk te begeleiden.

Vervolgcursus

Bent u nog steeds leergierig na de eerste kitesurfles, maar staan uw collega's aan de kant met spierpijn? Kijk dan bij onze vervolgcursussen!

In de vervolg kitesurf cursus gaan we door met het zelfstandig/veilig varen, waterstart maken en leert u de basisbeginselen van het springen. Kitesurfles.com verzorgd diverse kitesurf cursussen voor groepen op het strand van Scheveningen. De vervolg kitesurf cursus kan als een enkele kitesurfles of als 3 en 4 daagse kitesurf cursus geboekt worden. De kitesurf cursussen kunnen per 1, 2 of 3 personen geboekt worden.

gevorderde lessen

Wanneer de  vervolg kitesurf cursus succesvol afgerond is bent u in het bezit van een IKO level 3 certificaat. Nu gaat u verder met de gevorderde kitesurflessen. U kan op dit niveau al veilig en zelfstandig varen. De gevorderde kitesurf cursussen zijn losse kitesurflessen waarin u een kitesurf stijl kiest waarin u zich verder wilt ontwikkelen. Deze kitesurflessen zijn te boeken als privé, privé voor 2 of privé voor 3 en duren 2,5 uur per kitesurfles.