Specialiseer je in het kitesurfen en wordt een gevorderde kitesurfer.

Kies hieronder de voor jou gevorderde cursus kitesurfen.

Wanneer de vervolg cursus kitesurfen succesvol afgerond is ben je in het bezit van een IKO level 3 certificaat. Nu ga je verder met de gevorderde kitesurf cursussen. Je kunt op dit niveau al veilig en zelfstandig varen. De gevorderde kitesurf cursussen zijn losse kitesurflessen waarin je een kitesurfstijl kiest waarin jij je verder wilt ontwikkelen.

 

Lees meer over de Gevorderden cursus kitesurfen, klik hier!

Word een specialist in kitesurfen met onze gevorderde cursussen!

Droom je ervan een specialist in kitesurfen te worden? Dan is onze cursus kitesurfen voor gevorderden de beste optie die je kunt overwegen. Iedereen die een professionele kitesurf expert wil worden kan deze cursus volgen.

Kitesurfen is een geweldige sport om je in te specialiseren. Je zult ook genieten van elk moment dat je met het spel doorbrengt. Iedereen die wil leren kitesurfen als een specialist kan de gevorderde kitesurf cursussen doorlopen die wij aanbieden.

Een van de beste dingen over de gevorderde kitesurf cursus is dat het je zal helpen om te leren hoe je moet vliegen tijdens het kitesurfen. Dit is een unieke ervaring die alleen expert kitesurfers kunnen krijgen. Onze gevorderde cursus zal je helpen met het krijgen van die ervaring.

Zodra je begint met het uitvoeren van geavanceerde trucs zoals vliegen, zul je erachter komen dat kitesurfen niet alleen over zeilen gaat. Dat is waar je een ware liefde voor kitesurfen zult ontwikkelen. Je zult ook in staat zijn om elke stijl te kiezen en verder te gaan met het onder de knie krijgen van het op uw eigen. Aangezien je goed gepolijst bent met de basis, heb je geen trainer nodig om je te begeleiden. Je kunt je eigen trainer zijn en zelf verder gaan met de gevorderde trucs.

''Wat een dag! Ik had aangegeven al te kunnen kitesurfen maar ik was te bang om verder te gaan. Ik ben super goed begeleid en door hulp van kitesurfles.com kan ik nu niet alleen varen maar ook springen! Super bedankt kitesurfles.com!''

Wat kan je halen uit de gevorderde kitesurf cursussen?

Leren vliegeren op Scheveningen

De gevorderde kitesurf cursussen zullen je helpen om een expert in kitesurfen te worden en het IKO (International Kiteboarding Organisation) Level 3 Certificaat te behalen. Je kunt gemakkelijk een professioneel niveau speler of een IKO-gecertificeerde kitesurftrainer worden met dit certificaat. Bovendien kunnen de gevorderde cursussen je onafhankelijkheid geven en de sport op eigen houtje ontdekken. Je hebt alle vrijheid om te experimenteren met nieuwe stijlen van kitesurfen met de kennis die je hebt verzameld. Zelfs als je wilt vliegen tijdens de kitesurf sessies, kun je ervoor gaan. Deze cursus zal je echt een expert in kitesurfen maken.

Wie kan deelnemen aan de cursus kitesurfen voor gevorderden?

De gevorderde kitesurf cursus is voor alle mensen die bekend zijn met kitesurfen, maar die hun vaardigheden naar het volgende niveau willen brengen. Je moet een behoorlijke kitesurfvaardigheid hebben of op zijn minst onze vervolgcursus kitesurfen hebben afgerond om je in te schrijven voor deze cursus. Als je niet bekwaam genoeg bent, raden we je sterk aan om de basis of vervolg kitesurf cursussen te volgen die we aanbieden. De gevorderde kitesurfcursus is beschikbaar voor iedereen tussen de 16 en 70 jaar met de juiste skillset. Je hebt de vrijheid om de intensiteit van de gevorderde kitesurfcursus aan te passen aan je voorkeuren.

Word een PRO in kitesurfen met onze gevorderden cursus

De gevorderden kitesurf cursus die wij aanbieden is ontworpen om je te helpen een PRO in kitesurfen te worden. Aan het einde van deze cursus zul je het vertrouwen en de vaardigheid hebben om zelfstandig verder te gaan met kitesurfen. Bovendien kun je zelfs genieten van kitesurfen op diep en uitdagend water. Je zult een goed begrip hebben van hoe te manoeuvreren op diepe wateren met uitdagende golven.

Of kitesurfcursussen voor gevorderden zullen je niet alleen laten zeilen maar ook laten springen! Als je die ervaring zeker wilt stellen, doe dan nu mee aan onze kitesurfcursussen voor gevorderden.

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Locatie van de gevorderde kitesurf cursussen.

De gevorderde cursussen kitesurfen worden aangeboden door Kitesurfles.com. Deze cursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie Scheveningen. Indien het niet te druk is geven wij ook les op Kijkduin en/of de Zandmotor.

Strandpaviljoen de StaatWaarom een gevorderde kitesurf cursus bij Kitesurfles.com

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd 
-Mooie locatie met restaurant, omkleedruimtes en douches. 
-Nieuwste kitesurfcursus materialen. 
-Alle ruimte op ons kitesurfles gebied.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat. 
-Het openbaar vervoer (tram 11/bus 22) stopt voor de deur. 
-Gratis parkeren in de omgeving

Reviews