Tijdelijke Aanbieding!

Boek tot zaterdag 24 februari met €100,- Zomerkorting!

Leer de basis van het kitesurfen tijdens de beginnerscursus kitesurfen! 

Kitesurfer in zee in Scheveningen

Leren kitesurfen kan klinken als een uitdaging om te doen. Ons team kan je helpen om deze uitdagingen te overwinnen en de absolute basis van het kitesurfen te leren. Daarnaast biedt ons team de beste kitesurflessen voor beginners.

Onze beginnerscursus kitesurfen is ontworpen om u te helpen de basis van het kitesurfen te leren. U zult nooit spijt krijgen van de beslissing die u neemt om deze beginnerslessen te doorlopen en te gaan kitesurfen. Dat komt omdat je verliefd zult worden op deze opwindende sport en alle geweldige ervaringen die je kunt opdoen. Er gaat niets boven de vrijheid en vreugde die je ervaart als je aan het kitesurfen bent.

kitesurfen op Scheveningen De beginners cursussen voor volwassen kunnen als enkele kitesurfles of als 3, 4, 5 of 7-daagse kitesurf cursus geboekt worden. Tevens is het mogelijk om zelf te bepalen hoe intensief de cursussen kitesurfen zijn, door te kiezen hoe groot de groep is per kitesurf leraar.

Gemiddeld heb je 3 tot 4 kitesurflessen nodig om de basisbeginselen van het kitesurfen onder de knie te krijgen en IKO Level 2 (intermediate) te bereiken. Na nog eens 3 tot 4 lessen kun je IKO Level 3 (independant) behalen en zelfstandig kitesurfen.

Lees meer over de Beginnerscursus kitesurfen, klik hier!

Introductie Beginnerscursus Kitesurfen

Welkom bij de Beginnerscursus Kitesurfen! Ons doel is om jou de absolute basis van het kitesurfen te leren, ongeacht je ervaringsniveau. Met onze ervaren instructeurs en gestructureerde cursussen, ben je klaar om de opwindende wereld van het kitesurfen te verkennen.

Onze Beginner Kitesurfcursus is ontworpen om je de essentiële vaardigheden en kennis bij te brengen die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd te kunnen kitesurfen. De cursus bestaat uit een combinatie van theoretische instructie, praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding van onze ervaren instructeurs. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en activiteiten: