Tijdelijke Aanbieding!

Boek tot maandag 11 december met €100,- Zomerkorting!

Leer de basis van het kitesurfen tijdens de beginnerscursus kitesurfen! 

Kitesurfer in zee in Scheveningen

Leren kitesurfen kan klinken als een uitdaging om te doen. Ons team kan je helpen om deze uitdagingen te overwinnen en de absolute basis van het kitesurfen te leren. Daarnaast biedt ons team de beste kitesurflessen voor beginners.

Onze beginnerscursus kitesurfen is ontworpen om u te helpen de basis van het kitesurfen te leren. U zult nooit spijt krijgen van de beslissing die u neemt om deze beginnerslessen te doorlopen en te gaan kitesurfen. Dat komt omdat je verliefd zult worden op deze opwindende sport en alle geweldige ervaringen die je kunt opdoen. Er gaat niets boven de vrijheid en vreugde die je ervaart als je aan het kitesurfen bent.

kitesurfen op Scheveningen De beginners cursussen voor volwassen kunnen als enkele kitesurfles of als 3, 4, 5 of 7-daagse kitesurf cursus geboekt worden. Tevens is het mogelijk om zelf te bepalen hoe intensief de cursussen kitesurfen zijn, door te kiezen hoe groot de groep is per kitesurf leraar.

Gemiddeld heeft iemand 5-7 kitesurflessen nodig om zelfstandig te kunnen gaan kitesurfen met je eigen kitesurfset. Na de beginners cursus kitesurfen ken je de absolute basis van het kitesurfen, ideaal om te bekijken of de sport bij je past. Na de 5-daagse beginnerscursus kan je met iemand met meer ervaring gaan oefenen. Na de 7-daagse cursus voor beginners kan je echt zelfstandig op pad.

Lees meer over de Beginnerscursus kitesurfen, klik hier!

Wat kun je leren van de beginnerscursus kitesurfen?

Leren vliegeren op Scheveningen

De beginnerscursus is ontworpen om de basis van het kitesurfen met je te delen. We leren je hoe je moet kitesurfen vanaf het begin. Je hoeft niet met enige ervaring te komen om deze cursus te volgen en de basis te begrijpen.

Het duurt meestal ongeveer 5 tot 7 kitesurflessen voordat je zelfstandig kunt gaan kitesurfen. Het hoofddoel van deze beginnerscursus is om je te helpen zo'n zelfstandige kitesurfer te worden. Tijdens de eerste 5 lessen laten we je op eigen houtje oefenen met de basis. Daarna kun je nog een paar dagen verder oefenen met meer ervaren kitesurfers.

Na de beginnerscursus van 7 dagen kun je op eigen houtje van de sport genieten, of verder leren met meer ervaren kitesurfers.

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Wie kan deelnemen aan de beginnerscursus kitesurfen?

De beginnerscursus kitesurfen is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen die voor het eerst willen leren kitesurfen. We passen de lessen aan op basis van jouw voorkeuren en zorgen ervoor dat je de beste leerervaring krijgt. Je hebt de vrijheid om te beslissen hoe intensief je beginnerscursus kitesurfen moet zijn. De kitesurfcursus staat open voor elke volwassene tot 70 jaar.

Wat kunt u doen na de beginnerscursus kitesurfen?

Na de beginnerscursus kitesurfen ben je op de hoogte van de basisbeginselen van het kitesurfen. Hierdoor ben je in staat om zelfstandig te gaan kitesurfen. Met onze 7-daagse beginnerscursus kitesurfen creëren we het vertrouwen in jou om zelfstandig te gaan kitesurfen. We zullen je niet alleen fysiek voorbereiden om te gaan kitesurfen, maar kunnen je ook de broodnodige mentale voorbereiding geven die je wilt.

De IKO-gecertificeerde instructeurs van onze kitesurfschool zullen ervoor zorgen dat je een geweldige tijd aan zee hebt met kitesurfen. Ga je gang en schrijf je nu in voor deze beginnerscursus.

Locatie van de beginner kitesurfcursussen.

De  cursussen kitesurfen voor beginners worden aangeboden door Kitesurfles.com. Deze cursussen worden gegeven In Kijkduin op zee, indien de golven te hoog zijn geven we les op de Zandmotor.

Strandpaviljoen de StaatWaarom een beginners kitesurfcursus bij Kitesurfles.com

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd
-Het nieuwste kitesurf materialen.
-Alle ruimte op ons beginners kitesurfles gebied.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat.
-Gratis parkeren in de omgeving

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Reviews