Tijdelijke Aanbieding!

Boek tot maandag 20 mei met €100,- Zomerkorting!

In de beginner curssus kitesurfen leer je alle aspecten die nodig zijn om te beginnen met kitesurfen, ervaring is niet nodig. We bieden diverse cursussen voor beginners op onze locatie in Kijkduin (naast Scheveningen). Hier geven we les op zee en de lagune met vlak water (zandmotor). De lessen zijn eenvoudig te plannen op dagen die jou uitkomen.

Leer de basis van het kitesurfen tijdens de beginnerscursus kitesurfen! 

Kitesurfer in zee in Scheveningen

Leren kitesurfen kan klinken als een uitdaging om te doen. Ons team kan je helpen om deze uitdagingen te overwinnen en de absolute basis van het kitesurfen te leren. Daarnaast biedt ons team de beste kitesurflessen voor beginners.

Onze beginnerscursus kitesurfen is ontworpen om u te helpen de basis van het kitesurfen te leren. U zult nooit spijt krijgen van de beslissing die u neemt om deze beginnerslessen te doorlopen en te gaan kitesurfen. Dat komt omdat je verliefd zult worden op deze opwindende sport en alle geweldige ervaringen die je kunt opdoen. Er gaat niets boven de vrijheid en vreugde die je ervaart als je aan het kitesurfen bent.

kitesurfen op Scheveningen De beginners cursussen voor volwassen kunnen als enkele kitesurfles of als 3, 4, 5 of 7-daagse kitesurf cursus geboekt worden. Tevens is het mogelijk om zelf te bepalen hoe intensief de cursussen kitesurfen zijn, door te kiezen hoe groot de groep is per kitesurf leraar.

Gemiddeld heb je 3 tot 4 kitesurflessen nodig om de basisbeginselen van het kitesurfen onder de knie te krijgen en IKO Level 2 (intermediate) te bereiken. Na nog eens 3 tot 4 lessen kun je IKO Level 3 (independant) behalen en zelfstandig kitesurfen.

Lees meer over de Beginnerscursus kitesurfen, klik hier!

Introductie Beginnerscursus Kitesurfen

Welkom bij de Beginnerscursus Kitesurfen! Ons doel is om jou de absolute basis van het kitesurfen te leren, ongeacht je ervaringsniveau. Met onze ervaren instructeurs en gestructureerde cursussen, ben je klaar om de opwindende wereld van het kitesurfen te verkennen.

Onze Beginner Kitesurfcursus is ontworpen om je de essentiële vaardigheden en kennis bij te brengen die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd te kunnen kitesurfen. De cursus bestaat uit een combinatie van theoretische instructie, praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding van onze ervaren instructeurs. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare cursussen en activiteiten:

Beginner kitesurfcursussen

Beschikbare Cursussen

Onze cursus is ontworpen om je de essentiële vaardigheden en kennis bij te brengen die nodig zijn om zelfstandig te kunnen kitesurfen. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten:

Duur: De beginnerscursus kan worden geboekt als enkele lessen of als een cursus van 3, 4, 5 of 7 dagen, afhankelijk van je voorkeur en beschikbaarheid. Gemiddeld heb je 3 tot 4 kitesurflessen nodig om de basisbeginselen van het kitesurfen onder de knie te krijgen en IKO Level 2 (intermediate) te bereiken. Na nog eens 3 tot 4 lessen kun je IKO Level 3 (independant) behalen en zelfstandig kitesurfen.

Proefles kitesurfen

Ontdek de opwinding van het kitesurfen op het strand met onze proefles. Een geweldige kans om de sport uit te proberen en te zien of het iets voor jou is.

3-daagse beginnerscursus kitesurfen IKO 1 + 2

Krijg een solide introductie tot het kitesurfen met onze flexibele 3-daagse cursus. Leer de fundamentele vaardigheden met lessen die gedurende 7 dagen per week beschikbaar zijn.

4-daagse beginnerscursus kitesurfen IKO 1 + 2

Duik diep in de wereld van het kitesurfen met onze uitgebreide 4-daagse cursus. Leer de basisvaardigheden voor zelfstandige praktijk, inclusief IKO niveau 1+2 diploma’s en uitgebreide oefentijd in het water.

7-daagse kitesurfcursus compleet IKO 1+2+3

Dompeel jezelf onder in het kitesurfen met onze complete 7-daagse cursus. Leer zelfstandig te kitesurfen en behaal IKO 1+2 & 3 certificaten.

Losse kitesurfles IKO 1/2/3/4

Verbeter je vaardigheden met onze losse lessen aangepast aan jouw niveau. Flexibele opties beschikbaar voor verschillende IKO niveaus.

Opfriscursus IKO 1/2/3/4

Fris je vaardigheden op of verbeter specifieke aspecten van het kitesurfen met onze persoonlijke opfriscursussen. Beschikbaar voor diverse IKO niveaus.

Beschikbare Kitesurfcursussen

Groepsgrootte: Je kunt zelf bepalen hoe intensief de cursus is door te kiezen voor een specifieke groepsgrootte per kitesurfset.

Groeps Kitesurflessen

  • Leer kitesurfen in een groep, waarbij je medekitesurfers ontmoet en van elkaar kunt leren.
  • Groepslessen zijn de goedkoopste optie en bieden een stimulerende leeromgeving.

Privé Kitesurflessen (1-op-1)

  • Leer kitesurfen op je eigen tempo met persoonlijke begeleiding van een instructeur.
  • Ideaal voor wie snel vooruitgang wil boeken en specifieke behoeften heeft.

Semi-Privé Kitesurflessen (2/3/4 Personen)

  • Persoonlijke aandacht met het voordeel van sociale interactie.
  • Extra flexibel inplannen.

Activiteiten per Les

Kitesurfles 1: Basisprincipes van kitesurfen en veiligheidsmaatregelen.

Kitesurfles 2: Omgaan met golven, stroming en kite herstarten vanuit water.

Kitesurfles 3: Focus op waterstart en initiëren van de eerste meters varen.

Kitesurfles 4: Uitbreiden naar vaarafstand en mogelijk upwind varen.

Kitesurfles 5: Verdere training in upwind varen technieken.

Kitesurfles 6: Oefenen van draaien op het water en beheersing van toeside edging.

Kitesurfles 7: Ontwikkeling van springtechnieken en verfijning van kitesurfvaardigheden.

Wat kun je leren van de beginnerscursus kitesurfen?

Leren vliegeren op Scheveningen

De beginnerscursus is ontworpen om de basis van het kitesurfen met je te delen. We leren je hoe je moet kitesurfen vanaf het begin. Je hoeft niet met enige ervaring te komen om deze cursus te volgen en de basis te begrijpen.

Het duurt meestal ongeveer 5 tot 7 kitesurflessen voordat je zelfstandig kunt gaan kitesurfen. Het hoofddoel van deze beginnerscursus is om je te helpen zo'n zelfstandige kitesurfer te worden. Tijdens de eerste 5 lessen laten we je op eigen houtje oefenen met de basis. Daarna kun je nog een paar dagen verder oefenen met meer ervaren kitesurfers.

Na de beginnerscursus van 7 dagen kun je op eigen houtje van de sport genieten, of verder leren met meer ervaren kitesurfers.

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Wie kan deelnemen aan de beginnerscursus kitesurfen?

De beginnerscursus kitesurfen is ideaal voor zowel kinderen als volwassenen die voor het eerst willen leren kitesurfen. We passen de lessen aan op basis van jouw voorkeuren en zorgen ervoor dat je de beste leerervaring krijgt. Je hebt de vrijheid om te beslissen hoe intensief je beginnerscursus kitesurfen moet zijn. De kitesurfcursus staat open voor elke volwassene tot 70 jaar.

Wat kunt u doen na de beginnerscursus kitesurfen?

Na de beginnerscursus kitesurfen ben je op de hoogte van de basisbeginselen van het kitesurfen. Hierdoor ben je in staat om zelfstandig te gaan kitesurfen. Met onze 7-daagse beginnerscursus kitesurfen creëren we het vertrouwen in jou om zelfstandig te gaan kitesurfen. We zullen je niet alleen fysiek voorbereiden om te gaan kitesurfen, maar kunnen je ook de broodnodige mentale voorbereiding geven die je wilt.

De IKO-gecertificeerde instructeurs van onze kitesurfschool zullen ervoor zorgen dat je een geweldige tijd aan zee hebt met kitesurfen. Ga je gang en schrijf je nu in voor deze beginnerscursus.

Locatie van de beginner kitesurfcursussen.

De  cursussen kitesurfen voor beginners worden aangeboden door Kitesurfles.com. Deze cursussen worden gegeven In Kijkduin op zee, indien de golven te hoog zijn geven we les op de Zandmotor.

Strandpaviljoen de StaatWaarom een beginners kitesurfcursus bij Kitesurfles.com

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd
-Het nieuwste kitesurf materialen.
-Alle ruimte op ons beginners kitesurfles gebied.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat.
-Gratis parkeren in de omgeving

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Reviews