Extra cursus zomer korting.

Boek tot zondag 24 september met €100,- korting!

Bij Kitesurfles.com bieden wij kitesurflessen aan die passen bij jouw persoonlijke niveau. Of je nu een beginner bent die de absolute basis van het kitesurfen wil leren, of een gevorderde kitesurfer die zijn vaardigheden wil verbeteren, wij hebben de juiste kitesurflessen voor jou.

Lees meer over de Kitesurflessen, klik hier!

Kitesurflessen voor beginners

Onze beginners kitesurf surflessen zijn gericht op de absolute basis van het kitesurfen, waarbij veiligheid een belangrijk aspect is. In deze kitesurflessen leer je omgaan met de kracht van een kitesurf kite, maak je kennis met de uitrusting en leer je de eerste waterstart maken. Na de beginner kitesurflessen kun je doorgaan met de vervolg kitesurf cursus, waarna je zelfstandig materiaal kunt huren.

 

Kitesurfer in zee in Scheveningen

Vervolg kitesurflessen!

Als je de beginners kitesurf cursus hebt afgerond (dit hoeft niet per se bij Kitesurfles.com), kun je ervoor kiezen om de vervolg kitesurf cursus te volgen. Op dat moment ben je in het bezit van je IKO level 1 & 2 (International Kiteboarding Organisation). In de vervolg kitesurf cursus ga je verder met het veilig en zelfstandig varen, leer je de waterstart goed onder de knie te krijgen en krijg je de basisbeginselen van het springen onder de knie. Na afronding van deze cursus ben je een volledig zelfstandige kitesurfer en kun je veilig materiaal huren of zelf kopen.

Kitesurfsurflessen voor gevorderden

Wil je een gevorderde kitesurfer worden en overal kunnen kitesurfen zonder zorgen? Dan kun je ook de gevorderde kitesurflessen boeken, waarbij je gecertificeerd wordt volgens de IKO als gevorderde kitesurfer op niveau 4. Je leert dan alles over het springen, het redden van anderen, het terugbrengen van een kiteboard, de voorrangsregels, materiaal, het weer en de aerodynamica. Na afronding van deze cursus kun je eventueel een opleiding doen tot kitesurfinstructeur.

Aangepast kitesurflessen

Het belangrijkste doel van onze kitesurfschool is om instructies op maat te geven en je te helpen een vaardige, deskundige en veilige kitesurfer te worden. Niet iedereen die naar onze kitesurfschool komt, kan de lessen in hetzelfde tempo leren. Daarom begrijpen we je eerdere ervaring met kitesurfen en stemmen we de lessen daarop af. Je zult bij ons altijd de beste kitesurflessen kunnen krijgen. Het volgen van de lessen, die wij aanbieden, zal voor u ook nooit een uitdaging zijn. U kunt ze volgen in het tempo van uw voorkeur en u bezighouden met deze uitdagende maar dankbare sport.

We bieden zelfs kitesurflessen voor kinderen

Kitesurfen is niet een sport die alleen voor volwassenen is weggelegd. Zelfs kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich met deze sport bezighouden. Als u wilt dat uw kind kitesurfen leert, kunt u hem/haar inschrijven op onze kitesurfschool. Onze kitesurflessen voor kinderen zijn zo ontworpen dat elk kind veilig en gemakkelijk de basis kan leren. Wij zorgen voor uw kind en zorgen ervoor dat hij/zij een expert in kitesurfen kan worden binnen de kortst mogelijke tijd.

 

Individuele kitesurflessen en kitesurf groepslessen

Als u een 1-op-1 kitesurfles wenst, kunt u een kijkje nemen bij de individuele lessen die wij aanbieden. Ons team verzorgt ook kitesurf groepslessen. Het is aan u om het juiste type les te kiezen, en wij zorgen voor de rest. Wij bieden zelfs kitesurflessen voor bedrijven. Als u een kitesurfles aan uw werknemers wilt geven, kunt u daarvoor bij ons terecht.

 

Gecertificeerde instructeurs

Alle instructeurs die bij onze kitesurfschool lessen verzorgen zijn IKO-gecertificeerd. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u de trainingen doorloopt. Ongeacht je ervaring met kitesurfen, onze instructeurs kunnen de beste leerervaring leveren. Je kunt de juiste technieken begrijpen die je kunt volgen tijdens het kitesurfen. Dit kan u helpen om een expert te worden binnen de kortst mogelijke tijd.

De eerste paar kitesurf lessen kunnen uitdagend zijn. Je zou zelfs het gevoel kunnen krijgen om deze lessen over te slaan. Wij zullen je echter helpen om de moeilijkheden te overwinnen terwijl je door de eerste paar kitesurf lessen gaat die zich richten op mechanica, rigging, en condities. Aan het einde van deze lessen, zul je in staat zijn om uit te vinden hoe je jezelf moet manoeuvreren als je in het water bent.

Onze kitesurflessen zijn ontworpen om je te helpen een verantwoordelijke kiter te worden. Ga je gang en schrijf je nu in voor deze cursus. Dit is de beste kans voor jou om te leren kitesurfen.

 

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Kitesurfles locatie van de kitesurflessen.

De kitesurflessen aangeboden door Kitesurfles.com worden gegeven op onze kitesurfles locatie in Kijkduin.

Waarom een kitesurflessen bij Kitesurfles.com?

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd
-Mooie beginners kitesurfles locatie met restaurant.
-Nieuwste kitesurfles materialen.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat.
-Gratis parkeren in de omgeving

Tot zondag 24 september kitesurflessen met vroegboek korting!

Korting tot €125,- p.p. euro op de meerdaagse kitesurfcursussen.

Reviews

Bestel eenvoudig een cadeaubon