Extra cursus zomer korting.

Boek tot zaterdag 15 juni met €100,- korting!

Kitesurfles.com biedt hoogwaardige kitesurflessen aan op een van de meest uitdagende en opwindende locaties in Nederland, de Zandmotor. Onze kitesurfschool is IKO-gecertificeerd en biedt lessen aan voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde kitesurfers. Met een sterke nadruk op veiligheid en professionele instructie, streven we ernaar om elke cursist een onvergetelijke en leerzame ervaring te bieden.

Begin Jouw Kitesurf Avontuur bij Kitesurfles.com

Bij Kitesurfles.com, een vooraanstaande IKO-gecertificeerde kitesurfschool gelegen in het hart van Kijkduin, bieden wij een ongeëvenaarde ervaring voor zowel beginners als gevorderde kitesurfers. Onze kitesurflessen zijn ontworpen om jou niet alleen de basis van het kitesurfen te leren, maar ook om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, met veiligheid als onze topprioriteit. Of je nu je eerste stappen zet in de wereld van kitesurfen of je technieken wilt verfijnen, onze ervaren en gepassioneerde instructeurs staan klaar om je te begeleiden. We maken gebruik van de nieuwste kitesurfmaterialen en hanteren de internationale IKO-standaarden, zodat je zeker kunt zijn van een kwalitatieve en veilige leeromgeving. Kies voor Kitesurfles.com en beleef het ultieme gevoel van vrijheid op het water, terwijl je de fijne kneepjes van deze opwindende sport leert..

Ontdek Ons Uitgebreide Kitesurfles Aanbod

Ons uitgebreide lesaanbod omvat beginnerslessen, gevorderden lessen en speciale programma’s voor kinderen en groepen. Tijdens de beginnerslessen leren cursisten essentiële vaardigheden zoals het opzetten van de kite, veiligheidstechnieken, en de basisprincipes van het varen. Gevorderde lessen richten zich op geavanceerde technieken zoals upwind varen, sprongen, en freestyle tricks. Onze speciale programma’s bieden aangepaste lessen voor kinderen en groepen, waardoor iedereen kan genieten van de opwinding van het kitesurfen.

Veiligheid en Kwaliteit Voorop met Onze Kitesurf Uitrusting

Bij Kitesurfles.com staat veiligheid voorop. We volgen strikt de veiligheidsprotocollen van de International Kiteboarding Organization (IKO) en maken gebruik van de nieuwste uitrusting om een veilige leeromgeving te garanderen. Onze instructeurs zijn ervaren professionals die de cursisten begeleiden bij elke stap van hun kitesurfavontuur.

Alles Wat Je Moet Weten Over Onze Kitesurflessen

Locatie:
De Zandmotor is onze hoofdlocatie vanwege het vlakke water, de veiligheid en de gratis parkeergelegenheid. Deze locatie biedt ideale omstandigheden voor zowel beginners als gevorderden.

Flexibele Planning en Beschikbaarheid:
Lessen worden ingepland op basis van jouw beschikbaarheid en het weer, met de mogelijkheid om reservedata te gebruiken. Dit systeem zorgt voor maximale flexibiliteit en minimaliseert het risico op annuleringen door weersomstandigheden.

Aanmelden en Annuleringsbeleid: Het aanmelden voor onze kitesurflessen is eenvoudig en kan worden gedaan via het reserveringsformulier op onze website. We hanteren een flexibel annuleringsbeleid waarbij cursisten tot 2 dagen van tevoren kosteloos kunnen annuleren. Bij annulering worden de lessen doorgeschoven naar de volgende beschikbare datum, zodat cursisten geen les missen door onvoorziene omstandigheden.

 

 

 

Tot zaterdag 15 juni kitesurflessen met vroegboek korting!

Korting tot €125,- p.p. euro op de meerdaagse kitesurfcursussen.

Reviews

Bestel eenvoudig een cadeaubon