Het reserveren van de kitesurflessen voor kinderen werkt simpel!

Actie: vroegboekkorting tot en met maandag 20 mei, meerdaagse groep kitesurflessen voor kinderen tot 125,- korting!

Het werkt simpel!

Lees meer over de Kitesurflessen voor kinderen, klik hier!

Kitesurfen is een van de beste vaardigheden die uw kinderen kunnen leren. Als u de beste kitesurflessen aan uw kinderen wilt geven, kunt u kijken naar de kitesurflessen voor kinderen die wij aanbieden. Wij geven kitesurflessen aan kinderen op een manier die zij gemakkelijk kunnen begrijpen. Uw kind of tiener kan effectief de basis leren en zelfs een expert worden met de lessen die wij aanbieden. Tijdens de lessen zorgen onze IKO-gecertificeerde instructeurs voor de veiligheid van uw kind.

Kitesurfen introduceren bij uw kind!

De beslissing die u neemt om kitesurfen voor kinderen te introduceren is een van de beste beslissingen die u ooit kunt nemen. Het zal niet alleen de sport aan uw kind leren. Kitesurfen is een sport die talloze levenslessen oplevert voor het kind. Uw kind zal door de kitesurflessen leren uitdagingen aan te gaan en ze met een positieve noot af te ronden. Bovendien kan uw kind op een eenvoudige manier een nieuwe vaardigheid ontwikkelen en deze voor de rest van zijn/haar leven behouden.

Introductiecursus voor kinderen

De introductiecursus voor kinderen is ontworpen om uw kind basiskennis over kitesurfen bij te brengen. Deze basiscursus kan in slechts één dag worden afgerond. We zullen de absolute basisprincipes met u delen, en uw kind zal deze snel begrijpen. Bovendien zal uw kind ook kunnen ontdekken hoe de veiligheid tijdens het kitesurfen kan worden gewaarborgd. Het kind hoeft zich alleen maar te houden aan de basis veiligheidsinstructies die wij aanbieden en verder te gaan met de cursus.

Onze trainers zullen uw kind het kitesurfen op een begrijpelijke manier aanleren. Als gevolg hiervan zal uw kind nooit overweldigd raken door de lessen. De beginnerscursus is beschikbaar voor alle kinderen tussen de 8 en 16 jaar.

Vervolgcursus voor kinderen

Na de beginnerscursus kunt u uw kind ook de vervolgcursus voor kinderen laten volgen. Dit is een relatief gevorderde cursus, die uw kind kan helpen om het IKO (International Kiteboarding Organisation) Level 1 en Level 2 certificaat te behalen. Tijdens de vervolgcursus kan uw kind enkele gevorderde kiteboardtrucs leren, zoals zelfstandig varen en een waterstart maken. Bovendien kan uw kind tijdens deze cursus zelfs de grondbeginselen van het springen leren.

U kunt uw kind de vervolgcursus binnen één dag laten volgen, of deze spreiden over 3 tot 4 dagen. U kunt zelfs een trainer reserveren om tot 3 kinderen tegelijk te trainen.

Gevorderde lessen voor kinderen

De gevorderden cursus voor kinderen is een perfecte gelegenheid om het kitesurfen als een expert onder de knie te krijgen. Als uw kind deze cursus kan doorlopen, kan hij zeker nieuwe mogelijkheden openen in het professionele kitesurfen in de toekomst. De gevorderden cursus voor kinderen kan uw kind ook een IKO Level 2 certificaat opleveren.

Aan het einde van de gevorderde kitesurfcursus zal uw kind in staat zijn om veilig en zelfstandig verder te gaan met kitesurfen. U hoeft het kind niet in de gaten te houden, want hij/zij kan zelf voor de veiligheid zorgen. Uw kind kan na deze cursus zelfs zelfstandig verder met de ontwikkeling van zijn/haar vaardigheden.

U kunt de gevorderden cursus met een privé trainer reserveren voor maximaal drie kinderen. Elke gevorderde kitesurfsessie voor een kind duurt ongeveer 2,5 uur. U kunt uw kind meerdere sessies laten volgen om hem/haar te helpen zijn/haar kitesurfvaardigheden te verfijnen.

1. Kies het niveau van de kitesurflessen voor kinderen.

1. Kies het niveau van de kitesurflessen voor kinderen.

Van kinder kitesurflessen voor beginners tot kinder kitesurflessen voor gevorderde, er valt genoeg te leren.

2. Kies je kinder kitesurfcursus

2. Kies je kinder kitesurfcursus

Kies je kitesurflessen voor kinderen van losse opfrisles tot 7 daagse cursus. Jij bepaalt wat je wilt.

3: Reserveer voor je zelf of geef het cadeau!

3: Reserveer voor je zelf of geef het cadeau!

Maak voor direct een reservering, of bestel een tegoedbon.

4. We gaan beginnen :)

4. We gaan beginnen 🙂

Dit op de dagen die je zelf kan bepalen.

Boek tot maandag 20 mei met grote vroegboek korting!

Kortingen oplopend tot 125,- euro op onze meerdaagse kitesurfcursussen.

Reviews

Ervaar zelf de Vrijheid met de kitesurflessen voor kinderen in het water en van de wind!