By Ralph Schnepper

Partner uitjes

Originele activiteiten op het strand om samen met je partner te beleven!

Kies een unieke activiteit

Op zoek naar originele activiteiten om te doen samen met je partner? Neem dan zeker een kijkje in het aanbod van alle activiteiten van Kitesurfles.com! Door het ruime aanbod kan er een keuze worden gemaakt tussen de activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Alle activiteiten zijn voor iedereen uitvoerbaar en door het grote aanbod aan activiteiten is er voor ieder wat wils.  Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het strand van Scheveningen en zullen begeleidt worden door professionele instructeurs. Hierdoor kunnen wij u plezier en veiligheid zeker garanderen! Maak zelf uw keuze tussen alle activiteiten en laat de dag met je vriendin onvergetelijk zijn!

Nog specifieke vragen om uw partner te verrassen? Neem gerust contact met ons op!

Reviews

By Ralph Schnepper

Creatief dagje uit met uw man of vrouw

Leuke activiteiten met veel variatie; een echte belevenis!

Kies hieronder de activiteiten voor een onvergetelijke dag!

Reviews

By Ralph Schnepper

Activiteiten om te doen met je vriendin

Originele activiteiten op het strand om samen met je vriendin te beleven!

Kies een unieke activiteit

Op zoek naar originele activiteiten om te doen samen met je vriendin? Neem dan zeker een kijkje in het aanbod van alle activiteiten van Kitesurfles.com! Door het ruime aanbod kan er een keuze worden gemaakt tussen de activiteiten die voor iedereen leuk zijn. Alle activiteiten zijn voor iedereen uitvoerbaar en door het grote aanbod aan activiteiten is er voor ieder wat wils.  Alle activiteiten zullen plaatsvinden op het strand van Scheveningen en zullen begeleidt worden door professionele instructeurs. Hierdoor kunnen wij u plezier en veiligheid zeker garanderen! Maak zelf uw keuze tussen alle activiteiten en laat de dag met je vriendin onvergetelijk zijn!

 

Nog specifieke vragen om uw vriendin te verrassen? Neem gerust contact met ons op!

Reviews

By Ralph Schnepper

Romantisch weekendje weg

Romantisch weekendje weg met spectaculaire en sportieve belevenissen!

Kies hieronder passende activiteiten voor je weekendje weg!

Voor een romantisch weekendje weg ben je bij kitesurfles.com aan het goede adres. Kitesurfles.com bied activiteiten aan voor iedereen van 8 tot en met 70 jaar, ideaal voor een romantisch weekendje weg! Alle activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs, die ervoor zorgen dat alles veilig verloopt en wij je een unieke ervaring aan kunnen bieden tijdens jouw weekendje weg.  De grootte van de groep, de intensiteit en de duur van de activiteit kun je helemaal zelf bepalen, door uit een van onze arrangementen te kiezen. Plezier en gezelligheid zijn tijdens jouw weekendje weg gegarandeerd!

Nog speciale verzoeken of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op

Reviews

By Ralph Schnepper

Dagje weg met je vriend

Het leukste dagje weg met je vriend op het strand van Scheveningen

Kies hieronder passende activiteiten voor je dagje weg

Kitesurfles.com heeft een groot aanbod aan activiteiten. Op het strand van Scheveningen bieden we verschillende activiteiten aan voor jong tot oud en beginners tot gevorderden. Alle activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs die ervoor zorgen dat alles veilig zal verlopen. Er kan tijdens het dagje weg met je vriend gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van Strandtent de Staat en eventueel kan hier ook een hapje en een drankje genuttigd worden. Kortom voor het leukste dagje weg met je vriend kom je naar Scheveningen.

Tip: Onze workshops zijn met elkaar te combineren zodat u een gevarieerde dag krijgt!

Reviews