By Ralph Schnepper

Kitesurf uitwijk locaties Nederland

Kitesurf uitwijklocaties

De voorkeur gaat uit naar onze hoofdlocatie in Scheveningen, aangezien we op uitwijklocaties niet dezelfde faciliteiten kunnen bieden. Bij strandpaviljoen De Staat kan je namelijk gebruik maken van sanitair, douches, opslag en een omkleedruimte. Tevens varen er op andere kitesurflocaties zowel beginners als gevorderden door elkaar. Kitesurfles.com geeft om deze reden alleen kitesurfles op de uitwijklocaties als de wind aflandig is op Scheveningen en als het niet te druk is, meestal doordeweeks.

Wanneer uitwijken?

Wanneer het weer niet voldoet aan de eisen op Scheveningen en de Zandmotor hebben we de mogelijkheid om uit te wijken naar:

kitesurfles Scheveningen
By Ralph Schnepper

Hoofd Kitesurfles Locaties Nederland

kitesurfles kitesurfcursus kitesurfschool kiteboardles (39)De kitesurflessen aangeboden door Kitesurfles.com worden gegeven op onze hoofdlocatie Scheveningen. Het Zuiderstrand in Scheveningen is de hoofdlocatie voor onze kitesurflessen. Bij onze kitesurfschool kun je leren kitesurfen in Scheveningen op een speciaal daarvoor aangewezen kitesurfleslocatie. Hier beschikken we over een enorm breed en rustig strand als kitesurfleslocatie, die eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer en waar je gratis kunt parkeren. Op onze locatie beschikken we over omkleedmogelijkheden, douches en gloednieuw materiaal.

 

kitesurfles kitesurfcursus kitesurfschool kiteboardles (47)Uitwijklocaties
De voorkeur gaat uit naar onze hoofdlocatie in Scheveningen, aangezien we op uitwijklocaties niet dezelfde faciliteiten kunnen bieden. Bij strandpaviljoen De Staat kan je namelijk gebruikmaken van sanitair, douches, opslag en een omkleedruimte. Tevens varen er op andere locaties zowel beginners als gevorderden door elkaar. Kitesurfles.com geeft om deze reden alleen kitesurfles op de uitwijklocaties als de wind aflandig is op Scheveningen en als het niet te druk is, meestal doordeweeks.

 

 

 

kitesurfles Scheveningen
By Ralph Schnepper

Kitesurf Locaties Nederland

Dat er in Nederland goed gekitesurft kan worden is voor de meeste mensen al bekend. Maar op welke locaties het nou precies is toegestaan, of het wel veilig is om er te kitesurfen en welke weersomstandigheden daar bij horen wordt nog vaak aan het toeval overgelaten.
Op deze pagina vindt je gedetailleerde info van alle geschikte kitesurflocaties in de buurt van onze hoofdlocatie Scheveningen, zodat je je veilig kan voorbereiden voor je kitesurfsessie. Beschreven zijn de juiste windrichting, de eigenschappen van het water, beschikbare ruimte om te kitesurfen, de algemene regels die horen bij de locatie, welke faciliteiten er aanwezig zijn op het strand en een routebeschrijving naar de kitesurfspot.

Leslocaties Kitesurfschool Scheveningen
Onze kitesurflessen worden gegeven op de hoofdlocatie in Scheveningen. Daarnaast kunnen wij uitwijken naar geschikte kitesurfles locaties in de buurt van Scheveningen, met behulp van onze mobiele kitesurfschool. Verder zijn overige kitesurflocaties beschreven die niet geschikt zijn voor kitesurflessen, maar die voor gevorderden wel geschikt zijn.