By Ralph Schnepper

Kitesurfen met je vriendin

Originele activiteiten op het strand om samen met je vriendin te beleven!

Kies een unieke activiteit

Kom Kitesurfen met je vriendin

Het is tijd om je vriendin mee te nemen om te kitesurfen om een element van spanning toe te voegen aan je dagelijkse monotone routine. Je hoeft je niet langer te houden aan de conventionele routine van binnenshuis blijven en alleen maar restaurants bezoeken. Waarom genoegen nemen met gewone uitstapjes en vakanties als je je plezier naar een hoger niveau kunt tillen door iets nieuws te proberen zoals kitesurfen.

 

Iets de je blijft onthouden

Het is niet alleen de reis die het genieten waard is. Het uitproberen van nieuwe activiteiten kan schattige koppelherinneringen creëren voor jou en je vriendin. Je kan de band versterken door samen zo'n leuke tijd te hebben. Je kunt openhartige foto's en video's maken tijdens uw kitesurf ervaring om de herinneringen voor de rest van uw leven te bewaren.

 

Goed voor de geestelijke gezondheid

Uw constante werkroutine kan een enorme stress veroorzaken in uw dagelijks leven. Dit is het juiste moment om een pauze te nemen van je leven door te genieten van geweldige outdoor activiteiten zoals kitesurfen. De golven van het water, de opwinding van het kitesurfen, en de interactie met verschillende mensen kunnen uw korte trip nog leuker maken.

 

Leer iets nieuws

Kitesurfen is niet iets dat iedereen weet hoe het moet. Dit is waar u ook kunt genieten van het leerproces met Kitesurfles. Afgezien van het genieten van de eigenlijke activiteit, kunt u ook een geweldige tijd hebben met uw vriendin terwijl u leert hoe u deze activiteit moet doen. Al het gelach, de spanning, en de outdoor ervaring samen met je vriendin zou een verfrissende impact hebben op jullie relatie.

Nog specifieke vragen om uw vriendin te verrassen? Neem gerust contact met ons op!

Reviews

By Ralph Schnepper

Kitesurfen met je vriend

Het leukste dagje weg met je vriend op het strand van Scheveningen

Kies hieronder passende activiteiten voor je dagje weg

Kitesurfen met je vriend

Surfen over het water, nieuwe stunts oefenen, het gevoel van opwinding, sessies met goede vrienden, moeten we nog meer zeggen? Kitesurfen is een van de beste watersportactiviteiten die je samen met je vrienden kunt doen.

Hieronder delen we enkele redenen waarom kitesurfen de beste sport is om samen met je vriend te beoefenen.

 

Goed voor je gezondheid

Als jij en je vrienden fitness freaks zijn, dan is kitesurfen de beste watersport activiteit voor jullie fitness squad. Kitesurfen is een creatieve en inspirerende manier om te sporten en fit te blijven, en kitesurfen is een welkome afleiding van het stadsleven en de A/C omgeving van de sportschool. Kitesurfen is een uitstekende manier om naar buiten te gaan en fit te worden.

 

Je reist met vrienden

Kitesurfen zou wel eens de nieuwe reden kunnen zijn om met je vriend(in) op stap te gaan. Je krijgt de kans om een andere cultuur te leren kennen, en ander mensen te ontmoeten.  Het kan een leuke, leven veranderende ervaring zijn voor jou en je vrienden om plezier te hebben!

 

Ervaar Adrenaline Rush

Kitesurfen is een van de meest opwindende en spannende watersporten. De adrenalinestoot die je voelt als je door de energie van de wind in de lucht wordt geheven, is onvergelijkbaar met elke andere vorm van sportactiviteit. Het is een pure adrenaline wateractiviteit om samen met een vriend te leren!

 

Conclusie

Tot zover het redenen om te gaan kitesurfen. Nu vragen we aan al diegenen die erover denken om te leren kitesurfen: Waar wacht je nog op? Als jij en je vrienden van plan zijn om te gaan kitesurfen boek dan snel!

Tip: Onze workshops zijn met elkaar te combineren zodat u een gevarieerde dag krijgt!

Reviews

By Ralph Schnepper

Kitesurfen met je personeelsvereniging

Voel de kracht, en maak samen met ons jullie eerste waterstart.

Kies hieronder de voor jullie geschikte kitesurfcursus.

Kitesurfen met je personeelsvereniging

Ziet u al wat vermoeide gezichten en hangende schouders op het kantoor? Dan is het tijd om een teamuitje te plannen met uw personeelsvereniging. Kantooruitjes zijn een geweldige manier om het team te stimuleren. Bovendien verbetert het de band met uw personeelsvereniging en verlaagt het de stress van de werknemers. Het stelt hen in staat elkaar ook buiten kantoor te leren kennen. En wat is een betere manier om kantoordruk te verlichten dan een spannende kitesurfsportactiviteit te ondernemen?

Waarom is het een goed idee om met uw personeelsvereniging te gaan kitesurfen? Hier hebben we een aantal van de beste redenen op een rijtje gezet.

 

Morele oppepper en leuke activiteit

We weten allemaal dat werken op kantoor eentonig en overbodig kan zijn, wat resulteert in weinig enthousiasme en minder vitaliteit. Daarom is kitesurfen de beste sportactiviteit om met uw team te doen. Kom fit terug met een open geest, opgeladen, en klaar om weer te rocken op kantoor.

 

Teambuilding

Op kitesurftrip gaan met een personeelsvereniging kan helpen een gevoel van saamhorigheid te creëren onder het team. Een dergelijke sportieve activiteit geeft hen het gevoel dat ze beloond en gewaardeerd worden, wat een gevoel van verbondenheid met het bedrijf opwekt.

 

Bevrijdt uw geest

U met uw personeelsvereniging, het water en de wind - een eenheid. Deze combinatie is verbazingwekkend rustgevend en laat alledaagse zorgen slinken tot ze volledig verdwijnen. Dus wat zou een betere sportactiviteit zijn om de dagelijkse kantoorstress te verlichten en een emotionele band op te bouwen met je kantoorgenoten dan kitesurfen?

 

Conclusie

Het beoefenen van een spannende kitesurfsport is een uitstekende manier om teamrelaties op te bouwen en een emotionele band op te bouwen met uw personeelsvereniging. Wij, van Kitesurfles staan voor u klaar.

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Reviews

[accordeon][carousel]

Voor kinderen van 8 tot 16 jaar hebben we de kitesurflessen voor kinderen. De kitesurflessen voor kinderen duren korter, namelijk 2,5 uur, en worden gegeven door de meest ervaren leraren. Het is mogelijk de kitesurflessen voor kinderen te boeken als een privécursus, een cursus voor met zijn tweeën of een cursus voor met zijn drieën.
By Ralph Schnepper

Kitesurfen met je kinderfeestje

Voel de kracht, en maak samen met ons jullie eerste waterstart.

Kies hieronder de voor jullie geschikte kitesurfcursus.

Kitesurfen met uw kinderfeestje: Een geweldig avontuur voor iedereen

Probeert u een kinderfeestje te plannen waarbij de kinderen aan iets unieks kunnen deelnemen? Dan moet je kitesurfen overwegen. Zonder twijfel is deze opwindende sport een geweldige manier voor kinderen om het water op te gaan, op de golven te rijden, en te genieten van het vliegeren, allemaal tegelijk. Dit zorgt voor een spannend kinderfeestje, een ervaring die zeker is om heel speciaal te zijn dan wat ze misschien gewend zijn. In tegenstelling tot het kiezen van de gebruikelijke dingen zoals sportevenementen of bal parken, waarom niet voor verandering kiezen de kinderen op het water hun gang laten gaan?

 

Er zijn verschillende redenen om na te denken over het organiseren van een kitesurf kinderdag, waaronder:

- Kitesurfen is een unieke sport die een heel interessante reeks vaardigheden biedt die kinderen zouden kunnen leren.

- Tegelijkertijd is kitesurfen gemakkelijk aan te leren als je boekt bij een bedrijf dat alle soorten lessen aanbiedt.

- Kinderen vinden het concept van surfen en vliegeren cool; het combineren van de twee in één sport is dus een winnende combinatie.

- Het tempo van de dag zal zeer hoog liggen, zodat uw volgende kinderevenement gedenkwaardig, spannend en bevredigend is voor alle betrokkenen.

- Het dagje uit zal de kinderen dicht bij het water houden, wat zorgt voor een leuke dag aan de waterkant die zeer gedenkwaardig is.

- Een dagje kitesurfen voor een kinderfeestje is een geweldige manier om iets ongewoons en unieks aan te bieden.

 

Hoe kan ik een kinderfeestje met kitesurfen boeken?

De makkelijkste manier is om te boeken is bij Kitesurfles.com. Dit bedrijf bestaat sinds 2010 en biedt een ervaren leermogelijkheid voor de kinderen. Nu kan het feestje een leuke educatieve les inhouden die ook nog eens verdubbelt als een briljant dagje uit op het water voor de kinderen.

Ze kunnen les krijgen om te begrijpen hoe ze het beste kunnen kitesurfen. Tegelijkertijd krijgen ze de vrijheid om plezier te hebben, te genieten, en te leren in hun eigen tempo. Voor een kinderfeestje dat aan hoge verwachtingen voldoet, overweeg dan een kitesurfavontuur voor kinderen te boeken.

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Reviews

[accordeon][carousel]

De cadeaubonnen van Kitesurfles.com zijn het perfecte cadeau voor je vriend, familielid of geliefde ✓ Leuk om te geven ✓ Bijzonder om te krijgen ✓ Veilig
By Ralph Schnepper

Bedrijfsuitje kitesurfen

Voel de kracht, en maak samen met ons jullie eerste waterstart.

Kies hieronder de voor jullie geschikte kitesurfcursus.

Bedrijfsuitje kitesurfen:

Wanneer uw bedrijf op zoek is naar nieuwe manieren om personeel samen te brengen, kunt u een bedrijfsuitje overwegen. Deze dagjes uit zijn een prachtige gelegenheid voor uw personeel om zich te mengen, elkaar te ontmoeten en relaties aan te gaan buiten het werk om. Maar als u een bedrijfsuitje voor teambuilding plant, weet u misschien niet zeker wat u voor het team moet boeken. Als u iets leuks, boeiends, en sociaal geschikt wilt, kies dan een bedrijfsuitje in kitesurfen.

Kitesurfen is een plezierige activiteit waarbij een individu op een surfplank rijdt terwijl hij zich vasthoudt aan een speciaal ontworpen vlieger. Ze gebruiken de kracht van de wind om te duwen en voort te stuwen. Door de beste aspecten van windsurfen en wakeboarden te combineren met vliegeren, is het gemakkelijk te zien waarom deze plezierige activiteit nuttig kan zijn voor het bevorderen van een betere sfeer op de werkplek.

 

Er zijn vele voordelen verbonden aan het deelnemen aan kitesurfen voor bedrijfsuitjes, waaronder:

- Breng uw personeel samen op een manier die samenwerking en ontwikkeling stimuleert.

- Help het personeel om meer over elkaar te leren buiten de professionele omgeving.

- Leer uw personeel een nieuwe atletische vaardigheid aan die een levenslange passie kan worden.

- Zorg voor beter teamwerk en betere samenwerking wanneer het personeel samen groeit in een nieuwe activiteit.

- Verhoog de productiviteit op de werkplek door betere relaties met het personeel te bevorderen.

- Geniet als bedrijf van een dagje uit dat een onvergetelijke, herkenbare ervaring wordt voor iedereen.

 

Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje kitesurfen?

Vaak is de beste manier om een kitesurf bedrijfsuitje te regelen, het boeken bij een gespecialiseerde dienst. Kitesurfles.com is actief sinds 2010 en biedt de ideale mogelijkheid voor iedereen om te leren kitesurfen. Het leerproces wordt ook makkelijker als je het in teamverband doet.

Boek een bedrijfsuitstapje met kitesurftraining, en uw personeel kan leren hoe de golven te berijden en tegelijkertijd te vliegeren. Dit kan een geweldig leermoment worden waar het personeel de komende jaren met plezier op terug kan kijken.

Als u een betere relatie tussen het personeel wilt bevorderen, organiseer dan vandaag nog een bedrijfsuitje kitesurfen. Leer samen, steun elkaar en werk samen als een team; uw bedrijf kan er zeker van profiteren om deze vaardigheden mee te nemen van de surfplank naar het kantoor.

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Reviews

Kites in de lucht in Scheveningen
By Ralph Schnepper

Kitesurfen met je vrijgezellenuitje

Voel de kracht, en maak samen met ons jullie eerste waterstart.

Kies hieronder de voor jullie geschikte kitesurfcursus.

Maak je vrijgezellenfeest spannend met kitesurfen

Bent u van plan om te genieten van een geweldige vrijgezellenfeest met je vrienden? Er zijn eindeloos veel vermakelijke activiteiten waarvan je kunt genieten om je feest onvergetelijk te maken. Maar heb je ooit geprobeerd te kitesurfen? Je moet deze spannende outdoor activiteit eens proberen. Kitesurfen brengt een geweldige ervaring voor de feestliefhebbers die van plan zijn om optimaal te genieten van hun reis.

 

Prachtig landschap

Je kunt een geweldige tijd hebben met je vrienden door een indoor evenement te organiseren. Maar geen indoor evenement kan tippen aan de opwinding van outdoor activiteiten zoals kitesurfen. U kunt genieten van het betoverende uitzicht op het water in combinatie met de sensatie van kitesurfen. Neem foto's met je vrienden om dit geweldige moment en het elegante uitzicht op de achtergrond vast te leggen voor levenslange herinneringen.

 

Interactie met internationale mensen

U kunt interactie hebben en een geweldige tijd met mensen uit verschillende delen van de wereld. Of dit nu je eerste ervaring is met kitesurfen of je bent er bedreven in, je kunt genieten van een geweldige tijd met mensen van verschillende nationaliteiten om je vrijgezellenfeest reis nog leuker te maken. Geniet van deze extreme sport met internationale mensen en koester hun gezelschap gedurende uw hele reis.

 

Leuker dan een simpel feestje

Vrijgezellenfeesten zijn bedoeld om vol plezier te zijn. Je kunt je feest nog leuker maken door te leren kitesurfen met Kitesurfles en vervolgens een superleuke kitesurfdag te hebben met je vrienden. Een eenvoudig vrijgezellenfeest is geweldig. Maar het toevoegen van een dergelijke outdoor activiteit aan uw reis zal een blijvende indruk achterlaten in uw herinneringen.

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Reviews

By Ralph Schnepper

Kitesurfles voor groepen

Kitesurflessen voor groepen!

De kitesurflessen voor groepen zijn speciaal bedacht zodat ook grote groepen optimaal van het kitesurfen kunnen genieten. Veiligheid is erg belangrijk, hier word dan ook veel tijd aan besteed, tijdens de cursus leer je omgaan met de kracht die een kite kan ontwikkelen, maak je kennis met de kitesurf uitrusting en maak je de eerste waterstart.

Lees meer over de Kitesurfles voor groepen, klik hier!

Ooit op het strand gestaan ​​en kleurrijke vliegers in de lucht bekeken? Je hebt het misschien ook gezien in een videogame of in een film waar mensen grote luchtwedstrijden houden en je vraagt ​​je af of het cool zou zijn als je op de een of andere manier hetzelfde zou leren. Met Kitesurfles kun je in minder dan een week leren kitesurfen met onze volledig opgeleide en ervaren kitesurfprofessionals. Wij bieden de beste Kiteboarding cursussen voor iedereen variërend van beginners tot gevorderden. Het belangrijkste doel van onze kitesurfcursus is om je een professional te maken terwijl je plezier hebt op het kitesurfboard.

Waarom kitesurfen een geweldige groepsactiviteit is?

Kitesurfen is een erg leuke activiteit voor groepen. Waarom vraag je je misschien af, vooral omdat het leuk is en je vriendschap veel sterker maakt omdat je elkaar vaak helpt. Het zal je ontsnapping geven en losmaken van alle zorgen die je hebt. Je zal een geweldige tijd hebben in de zon en de golven van de oceaan. In plaats van avonden aan de bar met je vrienden door te brengen en veel geld te verspillen door steeds weer hetzelfde te doen, zal kiteboarden je humeur verbeteren en je geest verfrissen, zodat jullie de hele dag kunnen genieten en je klaar kunnen maken voor maandag in een positieve manier. Kitesurfen is ook een geweldige bron van training voor jou en je vrienden, zodat jullie er allemaal strak en sexy uit kunnen zien op het strand en op straat.

Wat leer je in onze kitesurflessen?

Onze Kiteboarding lessen voor de groep zullen jou en je vrienden ook gezond houden zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Als je eenmaal onze kitesurfles voor beginners hebt gevolgd, zal je groep zoveel beter dan voorheen binden. Jullie wachten tot het weekend komt, zodat jullie allemaal samen kunnen kitesurfen op het nabijgelegen strand en een geweldig weekend hebben vol vreugde en positieve vibes. We garanderen dat jullie na het beëindigen van onze groepslessen kitesurfen allemaal verliefd worden op deze sport en je eigen kitesurfuitrusting kopen voor een levensveranderende ervaring.

Ons professionele team van kitesurfinstructeurs zal uw groep niet alleen leren surfen op alle soorten golven, maar u ook veiligheidsrichtlijnen geven, zodat u allemaal van de golven kunt genieten terwijl u tegelijkertijd veilig bent. Niet alleen ons team leert je alle basisbeginselen, maar vertelt je ook over de kitesurfuitrusting die je nodig hebt om aan je reis te beginnen. Of je nu voor een Duotone kite of een Slingshot kite, Naish Kite of een Trainer kite moet gaan, wij zullen je begeleiden over de beste Kiteboarding uitrusting zodat je een geweldige tijd en je waar voor je geld hebt.

Word lid van Kitesurfles om een Pro te worden in het kitesurfen

Dus, als jij en je groep een pro willen worden in Kitesurfen en elk weekend geweldige vibes willen hebben, word dan lid van een van de beste Kitesurfscholen in Nederland die niet alleen de beste Kitesurfprofessionals in de sector heeft, maar je ook de ervaring van je leven geeft.