Reserveer eenvoudig uw kitesurfles

kitesurfles kitesurfcursus kitesurfschool kiteboardles (51) Boek eenvoudig uw kitesurflessen door uw lessen of cursus te reserveren. Bij het maken van de reservering kunt u ook uw beschikbare data opgeven, wij plannen u hierop in. Wij zullen uiterlijk binnen 5 werkdagen contact  opnemen via de e-mail, met verdere informatie en lesrooster. Alle data die hierin staan, zijn definitief ingepland.

De avond voor de lesdag rond 20.00 uur bepaald het weer of de kitesurfles van de dag erop door kan gaan. Is het weer goed voorspeld, dan verwachten we jullie op het strand, zo niet dan schuift de les door naar de eerst volgend ingeplande datum.

Het is de verantwoordelijkheid van de cursisten om uiterlijk 1 week voor de gewenste lesdag aan te geven dat je ingepland wilt worden. Kosteloos annuleren van ingeplande lessen kan tot 2 dagen voorafgaande de lesdag.

kitesurfles kitesurfcursus kitesurfschool kiteboardles (37)Beschikbaarheid voor de kitesurflessen opgeven:

Tijdens en na je reservering kan je eenvoudig nieuwe beschikbaarheid aan ons doorgeven door een email te sturen naar info@kitesurfles.com waarin je specifiek aangeeft wanneer je beschikbaar bent voor de kitesurflessen. We zullen je dan zo snel mogelijk inplannen.

Het is mogelijk om tot uiterlijk 1 week voor de gewenste lesdatum beschikbaarheid door te geven, last minute aanvragen worden nadrukkelijk niet beantwoord, aangezien we voldoende tijd nodig hebben om de leraren te regelen en het rooster te maken. Tevens is de fair use policy van toepassing.

De kitesurflessen mogen worden ingepland op wisselende data:

De lessen hoeven niet achter elkaar gevolgd te worden, je kunt je beschikbaarheid verspreid opgeven over het seizoen.  Voor het inplannen van de kitesurflessen zijn wij flexibel. Je kunt kitesurflessen volgen op data die jou beste uitkomen, 7 dagen per week.

Je kan jezelf op doordeweekse dagen opgeven voor de ochtend (9.00), middag (13.00) of avond (17.00), in het weekend is het enkel mogelijk een voorkeur op te geven. Geef bij het reserveren zoveel een zo ruim mogelijke beschikbaarheid op zodat wij ook reservedata en tijden kunnen inplannen.

Fair use policy bij het inplannen:

we verwachten van onze cursisten dat zij hun beschikbaarheid gelijkmatig over de week en het seizoen verdelen. Het is voor ons onmogelijk iedereen enkel op zomerse dagen in het weekend in te plannen, in verband met de beschikbaarheid van instructeurs. Enkel in het weekend als beschikbaarheid kan maar is geheel op eigen risico, op drukke dagen krijgen cursisten met een evenredige beschikbaarheid altijd voorrang.

Wel of niet doorgaan van de lessen ivm de wind:

Kitesurfles_foto43

De avond  voorafgaand de kitesurfles zullen rond 20 uur op basis van de weersvoorspelling definitief laten weten, waar en op welk tijdstip de eerder ingeplande kitesurfles zal plaatsvinden, dit doen wij per e-mail en sms.

Wanneer de kitesurfles doorgaat verwachten we de cursisten voor de les. Mocht de kitesurfles niet doorgaan, schuift deze automatisch door naar de eerst volgend ingeplande datum. Hou hierbij rekening mee dat de eerst volgend ingeplande reservedag een lesdag wordt.

Let op: Wij nemen altijd de avond van tevoren contact op of de kitesurfles door kan gaan.  Ben je wel ingepland en heb je geen bericht gehad? Neem dan gerust contact op, vooral als je ver moet reizen. Het kan voorkomen dat we soms niet telefonisch te bereiken zijn als we op het strand zijn, zorg daarom dat je tijdig contact opneemt.

Schuiven van tijden en locatie ivm ongunstige wind.

Mocht het weer op één van de ingeplande kitesurfles momenten ongunstig zijn, zullen we de kitesurfles eerst proberen te verplaatsen op een tijdstip dat de wind beter is, of naar één van de uitwijklocaties. Houdt er dus rekening mee dat de verzameltijd en locatie enigszins veranderd kan worden of de les helemaal verschoven kan worden naar een andere datum.

Doorgaan van de kitesurflessen.

Voor Scheveningen geldt dat je er kunt kitesurfen met ZW, W, NW, N, NO wind, wanneer de windsnelheid tussen de 11 en 30 knopen zit. Wij zullen de omstandigheden via diverse websites goed in de gaten houden, en een inschatting maken of we een goede les kunnen geven. Kijk voor meer informatie over de windsnelheid op Windfinder.com.

Data en lestijden van de kitesurflessen

Onze kitesurfschool geeft zeven dagen per week kitesurfles. Eén lesdag bestaat uit meerdere lesblokken. De kitesurflessen vinden plaats in het ochtendblok, middagblok en avondblok. Ons schema verschilt per periode vanwege de zonsondergang. Hieronder vind je een overzicht met de programmatijden per blok/periode (Dit is incl. verzameltijd en omkleden).

Programkitesurfles kitesurfcursus kitesurfschool kiteboardles (41)ma:

15 april t/m 20 april Ochtend 09:00 – 13:00 Middag 13:00 – 17:00

21 april t/m 2 september

Ochtend 09:00 – 13:00 Middag 13:00 – 17:00 Avond 17:00 – 21:30

3 september t/m 2 oktober

Ochtend 09:00 – 13:00 Middag 13:00 – 17:00 Avond 17:00 – 19:30

3 oktober t/m 15 oktober

Ochtend 09:00 – 13:00 Middag 13:00 – 17:00

Last-minute annuleren van de kitesurflessen door slechte weersomstandigheden

Hoewel we ons best doen zo om op basis van diverse weersvoorspellingen een inschatting te maken of de lessen door kunnen gaan, is het weer veranderlijk en relatief onvoorspelbaar. Het komt vaak voor dat de wind op de lesdag anders is dan eerder voorspeld. Wanneer de wind toch te ongunstig is zullen we z.s.m contact met onze cursisten opnemen om de lessen af te gelasten. Hou er rekening mee dat dit voor niemand een prettig scenario is en een risico van het vak. Let op: Kitesurfles.com is nooit verantwoordelijk voor de door jouw gemaakte reis en verblijfkosten.

Annuleer uiterlijk 2 dagen van tevoren

kitesurfles kitesurfcursus kitesurfschool kiteboardles (30)

Tot 48 uur voor de start van de ingeplande kitesurfles zijn we super flexibel en kan je de kitesurfles kosteloos afmelden of verplaatsen. Je kunt je afmelden per e-mail: info@kitesurfles.com. We hebben dan nog de tijd om de wijzigingen te verwerken, kunnen andere cursisten inplannen en hoeven geen kosten te maken.

Te late afmelding

Binnen 48 uur voor de start van de kitesurfles zijn we extreem strikt. Dit komt omdat we dan kosten hebben gemaakt en we omzet mislopen. Tot 24 uur voorafgaande de ingeplande les betaal je 50% van de losse les prijs als annuleringsvergoeding, binnen 24 uur vervalt de les automatisch (deze kan dan niet meer worden ingepland).

Betalen van de kitesurflessen

De lessen dienen binnen 2 dagen na reservering betaald te worden op het volgende bankrekeningnummer: NL51RABO0132676125  ten name van: “Kitesurfschool kitesurfles”.

 

 

Geldigheid Lessen

De direct bij ons geboekte lessen hebben, in tegenstelling tot en met cadeaubonnen en vouchers van externe partijen, een andere geldigheid. De lessen zijn geldig in het jaar van boeken. Reserveringen gemaakt in september en oktober kunnen ook in het opeenvolgend seizoen de lessen voltooien.

Binnen de geldigheidsperiode zal kitesurfles.com je op basis van je eigen beschikbaarheid inplannen. De door ons te leveren dienst bestaat dus uit de mogelijkheid om gedurende de geldigheid lessen in te plannen.

Na het verstrijken van de geldigheidsdata beschouwen wij de dienst als geleverd en is het niet meer mogelijk om eventueel niet afgeronde lessen te voltooien. Gedurende de geldigheid zullen wij de cursisten inplannen, voldoende materialen hebben, locatie beschikbaar hebben, de cursist verzekeren voor WA en leraren beschikbaar hebben voor de ingeplande data.

Als cursist ben je zelf verantwoordelijk voor het op tijd en het voldoende inplannen van de kitesurflessen die vallen onder het aangekochte lespakket. Hou rekening met het eventueel uitvallen van (veel) kitesurflessen in verband met het weer, Plan dus voldoende reservedata in. Het ontbreken van wind is nooit een reden tot annulering.

Annuleren van de cursus

Het annuleren van de cursus is enkel mogelijk binnen twee weken na de reservering van de cursus, waarbij er in deze 2 weken nog geen lessen zijn gevolgd, ingepland of gecanceld. In alle overige gevallen dient het volledige lesgeld voldaan te worden.

In het geval van restitutie na het volgen van enige lessen, geld het volgende: Op losse lessen zit nooit korting, de korting bij de cursussen zit op de laatste kitesurflessen, bij het annuleren van een cursus  wordt bij de berekening van een eventueel tegoed uitgegaan van de losse lesprijs.

Restitutie is enkel mogelijk bij door u direct aan ons betaalde lessen.

Bij kadobonnen wordt geen restitutie verleend.

Na het annuleren van de les of cursus zullen wij het geld binnen één week overmaken op een door jouw opgegeven rekeningnummer.