Over Kitesurfles locatie Scheveningen

Vevolg kitesurfles op het strand van scheveningen

Het Zuiderstrand in Scheveningen is de hoofdlocatie voor onze kitesurflessen. Hier is onze kitesurfschool te gast bij strandpaviljoen De Staat, waar onze cursisten gebruik kunnen maken van de douches, toiletten, opslagruimte en het restaurant. De Staat heeft meerdere onderscheidingen ontvangen als beste strandtent en is door de Nieuwe Revu in 2011 uitgeroepen tot nummer 1 strandtent van Nederland. Bij onze kitesurfschool kun je leren kitesurfen in Scheveningen op een speciaal daarvoor aangewezen kitesurfleslocatie. Hier beschikken we over een enorme kitesurfleslocatie die eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer en waar je gratis kunt parkeren. Op onze locatie in Scheveningen beschikken we over omkleed mogelijkheden, douches en gloednieuw materiaal. Onze kitesurfschool staat voor veiligheid, kwaliteit en bovenal gezelligheid! Kitesurfles.com bestaat 8 jaar en daarmee waren wij één van de eerste kitesurfscholen op het Zuiderstrand. In 2008 is het Zuiderstrand officieel aangesteld door de gemeente als kitesurfleslocatie voor Scheveningen en Den Haag.

Eigenschappen leslocatie Scheveningen

888Onze kitesurfleslocatie bevindt zich tegenover strandpaviljoen De Staat op het brede zandstrand van Scheveningen. Het rustige lesgebied is speciaal door de gemeente geselecteerd voor kitesurf cursisten en daardoor ondervind je geen last van andere watersporters. Scheveningen is onze hoofdlocatie en hier geven we (mits de condities geschikt zijn) zeven dagen per week, in de ochtend, middag en avond kitesurfles. Onze kitesurfinstructeurs geven les in het Nederlands, Engels of Duits.


Faciliteiten van kitesurfschool Scheveningen

Strandpaviljoen De Staat is onze verzamellocatie. Hier kun je heerlijk eten en drinken. Ook kunnen hier spullen opgeborgen worden en is er de mogelijkheid materiaal achteraf af te spoelen. Daarnaast mogen we gebruik maken van de omkleedruimte, douches, toiletten en het restaurant. Bezoek heeft de mogelijkheid om te komen kijken naar het kitesurfen en ondertussen te genieten van gerechten uit de biologische keuken waarover strandpaviljoen De Staat beschikt. De Staat is door de Nieuwe Revu in 2011 bekroond tot beste strandtent van Nederland.

Kitesurfles locatie Scheveningen beschikt over de volgende faciliteiten:


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u68679p65377/domains/kitesurfles.com/public_html/wp-content/plugins/add-actions-and-filters/AddActionsAndFilters_ShortCode.php(72) : eval()'d code on line 19

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /home/u68679p65377/domains/kitesurfles.com/public_html/wp-content/plugins/add-actions-and-filters/AddActionsAndFilters_ShortCode.php(72) : eval()'d code on line 27

Notice: Trying to get property 'name' of non-object in /home/u68679p65377/domains/kitesurfles.com/public_html/wp-content/plugins/add-actions-and-filters/AddActionsAndFilters_ShortCode.php(72) : eval()'d code on line 27


Voordelen van kitesurfles Scheveningen

Leren kitesurfen op Scheveningen brengt vele voordelen met zich mee.

  • Stabiele zeewind
  • Breed zandstrand
  • Eigen locatie
  • Niet druk!
  • Gratis parkeren
  • Goed bereikbaar
  • Benodigde materialen zijn inbegrepen

Kitesurfen op zee zal je goed voorbereiden op diepe locaties en je leert hoe je om moet gaan met hoge golven en stevige wind. Dit kan je in de toekomst gebruiken voor locaties in zowel in het binnen- als in het buitenland.Doorgaan van de lessen kitesurfschool Scheveningen

Voor Scheveningen geldt dat je er kan kitesurfen met ZW, W, NW, N, NO wind. Houd er rekening mee dat de golven maximaal 1,5 meter hoog mogen zijn en er een lichte stroming is. Daarnaast moet de windsnelheid tussen de 12 en 25 knopen (ook wel tussen de 3 en 6 Beaufort) zitten. Voor informatie over het weer kijk op Windfinder.com en dan locatie Scheveningen.


Weersvereisten voor kitesurflessen Scheveningen

Kiten op zee: Kitesurfen op zee zal je goed voorbereiden op diepe locaties en je leert hoe je om moet gaan met hoge golven en stevige wind. Dit kan je in de toekomst gebruiken voor de meest voorkomende kite locaties in zowel in het binnen- als in het buitenland. Soms is de zee echter té ruig om te leren kitesurfen. De Zandmotor biedt voor zulke omstandigheden, mits de drukte het toelaat, het perfecte alternatief! Voor informatie over het weer kijkt U op Windfinder.com en dan locatie Kijkduin.

Kitesurfer in zee in Scheveningen

Zelf oefenen Kitesurf locatie: Ter hoogte van de vuurtoren bij de boulevard mag er gekite worden. Dit is om precies te zijn tussen golfbreker 42 en monument De Naald. Belangrijk: ga nooit zelf oefenen zonder eerst een les te hebben gevolgd! Hiermee breng je zowel jezelf als anderen in dit gebied in gevaar.

Kitesurf vereniging: In Scheveningen is er een vereniging voor kitesurfen genaamd Jumpteam. Hier kan je voor 65 euro per jaar lid worden, dit heeft enkele grote voordelen. Jumpteam is een super gezellige kitesurfvereniging voor kitesurfers met alle faciliteiten voor aangesloten leden. Zo is er een kantine waar je drankjes en hapjes kunt halen, verwarmde douches, omkleedruimtes en een terras. Erg belangrijk is de veiligheid! Wanneer je in de problemen komt beschikt de kitesurfvereniging over een reddingsboot.

 Alternatieve kitesurf locaties: Wanneer het weer niet voldoet aan de eisen op Scheveningen hebben we de mogelijkheid uit te wijken naar de Zandmotor, Rockanje, Velsen-Noord, Bloemendaal, Castricum, Katwijk, Langevelderslag , Monster, Muiderberg, Noordwijk, Wijk aan zee, Zandvoort, Medemblik.  Klik hier…


Reserveren en boeken

Wil je een les reserveren of boeken? Kitesurfles.com biedt de volgende lessen en cursussen aan. Losse lessen Beginner cursussen Vervolg cursussen Gevorderd cursussen Kinder kitesurflessen Weet je nog niet op welk niveau je zit met kitesurfen? Lees hier meer over de verschillende cursussen die Kitesurfles.com aanbiedt en boek de cursus die het beste bij jou past!

Route en adres van Kitesurfles locatie Scheveningen is:

Adres:
Strandslag 10 2512zz
Den Haag Nederland

Route met de auto:
Rijd naar het Markenseplein (Markenseplein, 2583 KR, Den Haag). Hier kan gratis geparkeerd worden bij de eindhalte van de bus en tram tot 18.00 's avonds. Mocht hier geen plek zijn dan is er ook de mogelijkheid om in de nabij gelegen woonwijk te parkeren. Vanaf hier is het nog vijf à tien minuten lopen naar De Staat. Heb je een avond kitesurfles kun je ook in de avonden gratis parkeren in de vogelwijk, ter hoogte van de laan van poot nummer 172. 2566EG, Den Haag.

Route openbaar vervoer:
Vanaf: station Den Haag Centraal Station

Neem tram 3 richting Loosduinen en stap over op tram 12 bij halte Goudenregenstraat. Deze rijdt door tot het Markenseplein. Ook kan je stadsbus 22 richting Duindorp nemen, deze bus rijdt tot het Markenseplein. Vanaf hier is het nog vijf à tien minuten lopen naar De Staat.

blank