kitesurfles Scheveningen
By Ralph Schnepper

Kitesurfles locatie Scheveningen

Over Kitesurfles locatie Scheveningen

Vevolg kitesurfles op het strand van scheveningen

Bij onze kitesurfschool kun je leren kitesurfen in Scheveningen op een speciaal daarvoor aangewezen kitesurfleslocatie. Hier beschikken we over een enorme kitesurfleslocatie die eenvoudig te bereiken is met het openbaar vervoer en waar je gratis kunt parkeren. OOnze kitesurfschool staat voor veiligheid, kwaliteit en bovenal gezelligheid! Kitesurfles.com bestaat 8 jaar en daarmee waren wij één van de eerste kitesurfscholen op het Zuiderstrand.

Eigenschappen leslocatie Scheveningen

888Onze kitesurfleslocatie in Scheveningen bevindt zich voor strandpaviljoen De Staat op het brede zandstrand van Scheveningen. Onze kitesurfinstructeurs geven les in het Nederlands en Engels.


Faciliteiten van kitesurfschool Scheveningen

Strandpaviljoen De Staat is onze verzamellocatie. Hier kun je heerlijk eten en drinken. Bezoek heeft de mogelijkheid om te komen kijken naar het kitesurfen en ondertussen te genieten van gerechten uit de biologische keuken waarover strandpaviljoen De Staat beschikt.

Kitesurfles locatie Scheveningen beschikt over de volgende faciliteiten:  Voordelen van kitesurfles Scheveningen

  Leren kitesurfen op Scheveningen brengt vele voordelen met zich mee.

  • Stabiele zeewind
  • Breed zandstrand
  • Eigen locatie
  • Niet druk.
  • Goed bereikbaar
  • Benodigde materialen zijn inbegrepen

  Kitesurfen op zee zal je goed voorbereiden op diepe locaties en je leert hoe je om moet gaan met hoge golven en stevige wind. Dit kan je in de toekomst gebruiken voor locaties in zowel in het binnen- als in het buitenland.  Doorgaan van de lessen kitesurfschool Scheveningen

  Voor Scheveningen geldt dat je er kan kitesurfen met ZW, W, NW, N, NO wind. Houd er rekening mee dat de golven maximaal 1,5 meter hoog mogen zijn en er een lichte stroming is. Daarnaast moet de windsnelheid tussen de 12 en 25 knopen (ook wel tussen de 3 en 6 Beaufort) zitten. Voor informatie over het weer kijk op Windfinder.com en dan locatie Scheveningen.


  Weersvereisten voor kitesurflessen Scheveningen

  Kiten op zee: Kitesurfen op zee zal je goed voorbereiden op diepe locaties en je leert hoe je om moet gaan met hoge golven en stevige wind. Dit kan je in de toekomst gebruiken voor de meest voorkomende kite locaties in zowel in het binnen- als in het buitenland. Soms is de zee echter té ruig om te leren kitesurfen. De Zandmotor biedt voor zulke omstandigheden, mits de drukte het toelaat, het perfecte alternatief! Voor informatie over het weer kijkt U op Windfinder.com en dan locatie Kijkduin.

  Kitesurfer in zee in Scheveningen

  Zelf oefenen Kitesurf locatie: Ter hoogte van de vuurtoren bij de boulevard mag er gekite worden. Dit is om precies te zijn tussen golfbreker 42 en monument De Naald. Belangrijk: ga nooit zelf oefenen zonder eerst een les te hebben gevolgd! Hiermee breng je zowel jezelf als anderen in dit gebied in gevaar.

  Kitesurf vereniging: In Scheveningen is er een vereniging voor kitesurfen genaamd Jumpteam. Hier kan je voor 65 euro per jaar lid worden, dit heeft enkele grote voordelen. Jumpteam is een super gezellige kitesurfvereniging voor kitesurfers met alle faciliteiten voor aangesloten leden. Zo is er een kantine waar je drankjes en hapjes kunt halen, verwarmde douches, omkleedruimtes en een terras. Erg belangrijk is de veiligheid! Wanneer je in de problemen komt beschikt de kitesurfvereniging over een reddingsboot.

  Alternatieve kitesurf locaties: Wanneer het weer niet voldoet aan de eisen op Scheveningen hebben we de mogelijkheid uit te wijken naar de Zandmotor, Rockanje, Velsen-Noord, Bloemendaal, Castricum, Katwijk, Langevelderslag , Monster, Muiderberg, Noordwijk, Wijk aan zee, Zandvoort, Medemblik.  Klik hier…


  Reserveren en boeken

  Wil je een les reserveren of boeken? Kitesurfles.com biedt de volgende lessen en cursussen aan. Losse lessen
  Beginner cursussen
  Vervolg cursussen
  Gevorderd cursussen
  Kinder kitesurflessen
  Weet je nog niet op welk niveau je zit met kitesurfen? Lees hier meer over de verschillende cursussen die Kitesurfles.com aanbiedt en boek de cursus die het beste bij jou past!

  Route en adres van Kitesurfles locatie Scheveningen is:

  Adres:
  Strandslag 10 2512zz
  Den Haag Nederland

  Route met de auto:
  Rijd naar het Markenseplein (Markenseplein, 2583 KR, Den Haag). Hier kan gratis geparkeerd worden bij de eindhalte van de bus en tram tot 18.00 's avonds. Mocht hier geen plek zijn dan is er ook de mogelijkheid om in de nabij gelegen woonwijk te parkeren. Vanaf hier is het nog vijf à tien minuten lopen naar De Staat. Heb je een avond kitesurfles kun je ook in de avonden gratis parkeren in de vogelwijk, ter hoogte van de laan van poot nummer 172. 2566EG, Den Haag.

  Route openbaar vervoer:
  Vanaf: station Den Haag Centraal Station

  Neem tram 3 richting Loosduinen en stap over op tram 12 bij halte Goudenregenstraat. Deze rijdt door tot het Markenseplein. Ook kan je stadsbus 22 richting Duindorp nemen, deze bus rijdt tot het Markenseplein. Vanaf hier is het nog vijf à tien minuten lopen naar De Staat.


  kitesurfen op de zandmotor
  By Ralph Schnepper

  Kitesurfles locatie Zandmotor

  Over Kitesurfles locatie Zandmotor

  Kitesurfen Zandmotorsafey kitesurfles

  De Zandmotor is een kunstmatig schiereiland van 125 hectare groot, het schiereiland is opgespoten door baggerschepen met zand uit de bodem van de Noordzee. Het schiereiland heeft gezorgd voor een nieuw stuk strand en duinvorming, ook is er een lagune ontstaan doordat het zeewater wordt tegengehouden.

   

  Eigenschappen leslocatie Zandmotor

  P1030161 Onze leslocatie bevindt zich op de grootste lagune van de Zandmotor. Op de dag van de kitesurflessen zelf wordt er gekeken naar de meest optimale en veilige plek om kitesurfles te geven. Onze locatie wordt gekozen op basis van drukte en de hoeveelheid beschikbare ruimte.


  Faciliteiten van kitesurfschool Zandmotor

  We raden aan om je zwemkleding alvast aan te doen alvorens naar het strand te gaan en je om te kleden in een wetsuit. Op het strand zijn stranddouches aanwezig waar je jezelf na afloop kunt omkleden. Ook zijn er diverse strandtenten waar het mogelijk is een drankje of hapje te halen.

  Kitesurfles locatie Zandmotor beschikt over de volgende faciliteiten:   Voordelen van kitesurfles Zandmotor

   Leren kitesurfen op de Zandmotor brengt een aantal voordelen met zich mee:

   • Gratis parkeren
   • Als de zee onrustig is, geven we de lessen op vlak water.
   • Vlak en kalm water   Weersvereisten voor kitesurflessen Zandmotor

   Voor de Zandmotor geldt dat je er kan kitesurfen met alle windrichtingen behalve met Oostenwind. De wind is dan zo dermate aflandig dat deze instabiel wordt en het te onveilig is om te kiten. Daarnaast moet de windsnelheid tussen de 12 en 25 knopen (ook wel tussen de 3 en 6 Beaufort) zitten.

   Kiten op zee

   Kitesurfen op zee zal je goed voorbereiden op diepe locaties en je leert hoe je om moet gaan met hoge golven en stevige wind. Dit kan je in de toekomst gebruiken voor de meest voorkomende kite locaties in zowel in het binnen- als in het buitenland. Soms is de zee echter té ruig om te leren kitesurfen. De Zandmotor biedt voor zulke omstandigheden het perfecte alternatief! Voor informatie over het weer kijkt U op Windfinder.com en dan locatie Kijkduin.

   Alternatieve kitesurf locaties

   Wanneer het weer niet voldoet aan de eisen op Scheveningen hebben we de mogelijkheid uit te wijken naar de Zandmotor, Rockanje, Velsen-Noord, Bloemendaal, Castricum, Katwijk, Langevelderslag , Monster, Muiderberg, Noordwijk, Wijk aan zee, Zandvoort, Medemblik.  Klik hier…


   Reserveren en boeken

   Wil je een les reserveren of boeken? Kitesurfles.com biedt de volgende lessen en cursussen aan. Losse lessen
   Beginner cursussen
   Vervolg cursussen
   Gevorderd cursussen
   Kinder kitesurflessen Weet je nog niet op welk niveau je zit met kitesurfen? Lees hier meer over de verschillende cursussen die Kitesurfles.com aanbiedt en boek de cursus die het beste bij jou past!

   Route en adres van Kitesurfles locatie Zandmotor is:

   Adres:
   Savornin lohmanpad 2586
   Gelegen aan een afgelegen stukje strand die alleen te bereiken is via de prachtige Haagse duinen. Nederland

   Route met de auto:
   Voer in de TomTom de locatie: Roompot vakantiepark Kijkduin. Neem op de A4 de afslag richting Den Haag/ Kijkduin richting de N211. Aan het einde van deze weg gaat u bij de stoplichten links af de Machiel Vrijenhoeklaan in. Aan het einde van deze straat bevindt zich vakantiepark Roompot en hier kunt u de gehele dag gratis parkeren.

   Route openbaar vervoer:
   Vanaf: station Den Haag Centraal Station naar kitesurfschool Zandmotor

   Neem vanaf het centraal station bus 24 richting Kijkduin. Dit is tevens de eindbestemming van deze bus. Vanaf Kijkduin is het ongeveer 10 minuten lopen naar de parkeerplaats van Roompot Vakantieparken. Loop vanaf het busstation naar het kruispunt en sla hier rechtsaf. Het is vanaf hier ongeveer 10 minuten lopen naar de parkeerplaats van Roompot Vakantieparken.