De leukste activiteiten voor een leuk familie uitje!

Kies de activiteiten voor je familie uitje

Kitesurfen met je familie!

Een familie die samen kitesurft heeft samen meer plezier!

Kitesurfen is een ontzettend leuke activiteit voor gezinnen omdat het de familieband vergroot en je gezond en actief maakt. Als uw kinderen te veel mobiele telefoons gebruiken, is kiteboarden een geweldige hobby voor hen om wat tijd buitenshuis door te brengen en hun gedachten af ​​te leiden van sociale media en videogames. Onze kitesurflessen zullen jou en je gezin leren surfen als een pro en de angst voor de oceaan en grote golven overwinnen.

 

Waarom zou je lid worden van Kitesurfles?

Onze kitesurfcursus voor beginners biedt je een geweldige activiteit voor in het weekend, zodat jij en je gezin een geweldige tijd op het strand kunnen hebben en samen de zonsondergang kunnen zien. Bij Kitesurfles is ons belangrijkste doel om onervaren mensen te leren kitesurfen en tegelijkertijd veilig te zijn. Onze kitesurflessen variëren van een enkele les tot een 3/4/5/7-daagse cursus waarin je wordt getraind door onze professionele kitesurfinstructeurs.

Aan het einde van onze kitesurfcursus leer je niet alleen alle basisprincipes van kitesurfuitrusting kennen, maar leer daadwerkelijk zelfstandig vooruit te gaan op je kitesurfboard. Je gezin kan kitetrips maken naar verschillende kitesurfbestemmingen en geweldige familieherinneringen maken die voor altijd bij je blijven. Kitesurfen zorgt ervoor dat elke kiteboarder zich geweldig voelt om met zijn/haar vrienden en familie te kiten en gewoon een geweldige tijd te hebben in het weekend.

Dus, als je even weg wilt van alle stress en zorgen van het dagelijks leven en elk weekend met het gezin wilt kitesurfen, schrijf jezelf en je gezin dan in voor onze cursus "Kitesurfen voor beginners".

Nog specifieke vragen voor je leuke familie uitje? Neem gerust contact met ons op!

Reviews