Voel de kracht, en maak samen met ons jullie eerste waterstart.

Kies hieronder de voor jullie geschikte kitesurfcursus.

Bedrijfsuitje kitesurfen:

Wanneer uw bedrijf op zoek is naar nieuwe manieren om personeel samen te brengen, kunt u een bedrijfsuitje overwegen. Deze dagjes uit zijn een prachtige gelegenheid voor uw personeel om zich te mengen, elkaar te ontmoeten en relaties aan te gaan buiten het werk om. Maar als u een bedrijfsuitje voor teambuilding plant, weet u misschien niet zeker wat u voor het team moet boeken. Als u iets leuks, boeiends, en sociaal geschikt wilt, kies dan een bedrijfsuitje in kitesurfen.

Kitesurfen is een plezierige activiteit waarbij een individu op een surfplank rijdt terwijl hij zich vasthoudt aan een speciaal ontworpen vlieger. Ze gebruiken de kracht van de wind om te duwen en voort te stuwen. Door de beste aspecten van windsurfen en wakeboarden te combineren met vliegeren, is het gemakkelijk te zien waarom deze plezierige activiteit nuttig kan zijn voor het bevorderen van een betere sfeer op de werkplek.

 

Er zijn vele voordelen verbonden aan het deelnemen aan kitesurfen voor bedrijfsuitjes, waaronder:

- Breng uw personeel samen op een manier die samenwerking en ontwikkeling stimuleert.

- Help het personeel om meer over elkaar te leren buiten de professionele omgeving.

- Leer uw personeel een nieuwe atletische vaardigheid aan die een levenslange passie kan worden.

- Zorg voor beter teamwerk en betere samenwerking wanneer het personeel samen groeit in een nieuwe activiteit.

- Verhoog de productiviteit op de werkplek door betere relaties met het personeel te bevorderen.

- Geniet als bedrijf van een dagje uit dat een onvergetelijke, herkenbare ervaring wordt voor iedereen.

 

Hoe organiseer ik een bedrijfsuitje kitesurfen?

Vaak is de beste manier om een kitesurf bedrijfsuitje te regelen, het boeken bij een gespecialiseerde dienst. Kitesurfles.com is actief sinds 2010 en biedt de ideale mogelijkheid voor iedereen om te leren kitesurfen. Het leerproces wordt ook makkelijker als je het in teamverband doet.

Boek een bedrijfsuitstapje met kitesurftraining, en uw personeel kan leren hoe de golven te berijden en tegelijkertijd te vliegeren. Dit kan een geweldig leermoment worden waar het personeel de komende jaren met plezier op terug kan kijken.

Als u een betere relatie tussen het personeel wilt bevorderen, organiseer dan vandaag nog een bedrijfsuitje kitesurfen. Leer samen, steun elkaar en werk samen als een team; uw bedrijf kan er zeker van profiteren om deze vaardigheden mee te nemen van de surfplank naar het kantoor.

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Reviews