Kitesurfer in zee in Scheveningen

Welkom bij Kitesurfles

Op zoek naar de beste kitesurf instituten in Den Haag? Zoek niet verder want wij beschikken over jarenlange ervaring en talent om u binnen enkele dagen te laten genieten van deze sport. Dus, maak je klaar om de kunst van het kitesurfen te leren met onze top professionals en geniet van het uitzicht in de lucht. Hier bij Kitesurfles leren we je de beste technieken en tactieken om je veiligheid te garanderen terwijl je geniet van deze sport. Het maakt niet uit wat je doelen zijn, maar je bescherming is onze hoogste prioriteit.

 

Kwaliteit

Maak je dromen waar en breng je kitesurf ervaring naar het volgende niveau. Voorafgaand aan een live ervaring, bieden wij lessen om u uit te rusten voor alle mogelijke situaties die zich kunnen voordoen tijdens uw sessie. Daarom hebben we een professioneel team dat perfect in staat is om je te begeleiden om je sport spannend, opwindend, en bovenal veilig te maken. Onze taak is om onze studenten te ondersteunen met een zo hoog mogelijke ervaring. Alles wat we hier doen is om uw verblijf zo spannend mogelijk te maken.

Lees meer over de Kitesurfen voor beginners, klik hier!

Veiligheid

Leren vliegeren op ScheveningenOm elke tegenslag tijdens uw sport te voorkomen, hebben we de beste faciliteit om uw veiligheid te garanderen. Ons deskundig team begeleidt alle veiligheidsmaatregelen om u te beschermen tegen het ergste scenario. Wij voeren de beste strategieën uit om u vol vertrouwen en goed voorbereid te laten genieten van deze spannende sport. Mensen van alle leeftijdsgroepen kunnen profiteren van onze expertise en ervaring en kunnen hun verblijf bij ons zo gedenkwaardig mogelijk maken.

 

Ervaring

Leer kitesurfen van een pro. Met jarenlange ervaring in de competitieve watersport, kunt u uw vertrouwen in onze bekwame handen leggen. Onze lesmethode door onze gecertificeerde instructeurs is gewoon ongeëvenaard.

 

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Locatie van de beginner kitesurfcursussen.

De  cursussen kitesurfen voor beginners worden aangeboden door Kitesurfles.com. Deze cursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie Scheveningen. Indien het niet te druk is geven wij ook les op Kijkduin en/of de Zandmotor.

 

Strandpaviljoen de Staat

Kitesurfles.com

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd
-Mooie beginners kitesurfles locatie met restaurant, omkleedruimtes en douches.
-Het nieuwste kitesurf materialen.
-Alle ruimte op ons beginners kitesurfles gebied.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat.
-Het openbaar vervoer (tram 11/bus 22) stopt voor de deur.
-Gratis parkeren in de omgeving