Kitesurfles – verleg je grenzen! 

Kitesurfer in zee in ScheveningenKitesurfles is een kitesurfschool gevestigd in Den Haag en gerund door gecertificeerde instructeurs om jou met ultiem vertrouwen en ijver te laten genieten van deze watersport. Ontrafel het raadsel en de angst in jezelf en verken je grenzen tot het maximum. Bij Kitesurfles is het ons doel om het bewustzijn te verspreiden en de kitesurfgemeenschap uit te breiden door middel van de juiste technieken, lessen en instructies. We voelen ons vereerd om mensen dichter bij elkaar te brengen en positieve kitesurf vibes te delen.

‘’Een geweldige sportieve ervaring! Ik heb ontzettend veel plezier gehad tijdens mijn beginners kitesurfcursus en veel geleerd dankzij het team van Kitesurfles.com’’

 

kitesurfen op Scheveningen

Maak je dromen waar

Verlevendig je passie, energie en enthousiasme en geniet van deze opwindende sport om je dromen waar te maken. Bij Kitesurfles geloven we erin om je het ultieme gevoel van vrijheid te geven met het beste team dat wij aan hebben. Verspil daarom geen tijd meer en laat jezelf gaan met dit ongeëvenaard avontuur. Onze school beschikt over een breed scala aan kite- en watersportmateriaal om je de beste en veiligste kitesurflessen in Den Haag te geven.

 

Van beginners tot mensen met ervaring

Al vele jaren geven wij les aan mensen op verschillende niveaus in het kitesurfen in Den Haag, Nederland. Van beginners tot mensen met meer ervaring, wij maken uw verblijf veilig en prachtig. Onze experts geloven in het geven van interactieve sessies zodat studenten zichzelf kunnen vermaken terwijl ze een productieve, spannende en veilige les hebben. Ons team zorgt ervoor dat alles soepel verloopt waardoor uw reis spannend wordt als nooit tevoren.

 

Geen compromissen voor uw veiligheid

Leren vliegeren op Scheveningen

Als het gaat om uw veiligheid, maken we geen compromis als uw gezondheid is ons belangrijkste punt van zorg. Wij voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn perfect uitgerust met de beste kennis, vaardigheden en talent om u te beschermen tegen elke tegenslag. Onze missie is het leveren van kwaliteitspraktijken in combinatie met motivatie, inspiratie en enthousiasme.

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

 

Locatie van de beginner kitesurfcursussen.

De  cursussen kitesurfen voor beginners worden aangeboden door Kitesurfles.com. Deze cursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie Scheveningen. Indien het niet te druk is geven wij ook les op Kijkduin en/of de Zandmotor.

Strandpaviljoen de Staat

Waarom een beginners kitesurfcursus bij Kitesurfles.com

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd
-Mooie beginners kitesurfles locatie met restaurant, omkleedruimtes en douches.
-Het nieuwste kitesurf materialen.
-Alle ruimte op ons beginners kitesurfles gebied.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat.-Het openbaar vervoer (tram 11/bus 22) stopt voor de deur.
-Gratis parkeren in de omgeving