Tijdelijke Aanbieding!

Boek tot zaterdag 15 juni met €100,- Zomerkorting!

Kitesurfen – wordt overladen door adrenaline 

Kitesurfer in zee in Scheveningen

Als je kitesurfen nog niet eerder in je leven hebt meegemaakt, heb je nog niet geleefd. Het is leuk, spannend en een hartveroverende sport. Daarom geeft Kitesurfles je de kans om je opwinding te overladen met alle veiligheidsmaatregelen om elk ongeluk te vermijden. We zijn er trots op dat we de kunst van het kitesurfen op een leuke en veilige manier kunnen onderwijzen, zodat je het meeste uit je lessen zult halen.

 

 

kitesurfen op Scheveningen

Verleg je grenzen

Er is geen sport zo opwindend als kitesurfen. Kitesurfen is een door de wind aangedreven watersport die gebruik maakt van een vlieger en een plank om je over het water voort te bewegen. Bij Kitesurfles geven we iedere aspirant de beste tips en trucs om veilig en avontuurlijk van deze opwindende sport te genieten. Wij bieden een grote verscheidenheid aan cursussen die u in staat stellen om deze sport binnen enkele dagen te leren. Onze experts zorgen voor uw veiligheid en begeleiden u door alle basisprincipes om een veilige vlucht te hebben.

 

Van zero naar hero

Ons team met ongeëvenaarde expertise en ruime ervaring fungeert als een brug om jou nul naar expert te brengen. Ons team hanteert een allesomvattende aanpak om uw passie naar een hoger niveau te tillen waar u zich zelfverzekerd en veilig voelt om van deze sport te genieten. Bij Kitesurfles nemen onze instructeurs je mee door het hele proces - van leren tot het selecteren van de ideale kitesurfuitrusting op basis van jouw eisen en voorkeuren.

Versnel je leerproces

We beloven je de kracht van vertrouwen, veiligheid en harmonie tijdens je spannende reis met ons. We zijn er om je te helpen jezelf voorbij de eerste uitdagingen te duwen en de vrijheid van het zelfvoorzienend zijn te realiseren. Kitesurfles is je ondersteuning bij elke kitesurf onderneming.

Lees meer over de Beginnen met kitesurfen, klik hier!

Beginners kitesurfcursus bij kitesurfschool Kitesurfles.com

Leren vliegeren op ScheveningenHet grote voordeel van de cursus kitesurfen voor beginners bij kitesurfles.com is dat je erg goed wordt voorbereid, ook voor diepere locaties. Zo leer je om te gaan met diep water en golven. Hierdoor kan je na je beginners cursus kitesurfen zelfs in het buitenland het kitesurfen beoefenen.

Kitesurfles.com staat met een gemotiveerd team van IKO-gecertificeerde instructeurs voor je klaar om jou een geweldige tijd op zee te laten beleven! Kitesurfles.com verzorgd diverse kitesurf cursussen voor iedereen van 16 tot 70 jaar op het strand van Scheveningen en Kijkduin.

 

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Locatie van de beginner kitesurfcursussen.

De  cursussen kitesurfen voor beginners worden aangeboden door Kitesurfles.com. Deze cursussen worden gegeven op onze hoofdlocatie Scheveningen. Indien het niet te druk is geven wij ook les op Kijkduin en/of de Zandmotor.

 

Strandpaviljoen de StaatWaarom een beginners kitesurfcursus bij Kitesurfles.com

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd
-Mooie beginners kitesurfles locatie met restaurant, omkleedruimtes en douches.
-Het nieuwste kitesurf materialen.
-Alle ruimte op ons beginners kitesurfles gebied.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat.
-Het openbaar vervoer (tram 11/bus 22) stopt voor de deur.
-Gratis parkeren in de omgeving

Tip: Krijg bij aankoop van een nieuwe kitesurfset je lesgeld retour!

Reviews