De beste kitesurflessen

Kitesurfer in zee in Scheveningen

Ervaar de sensatie van de meest opwindende en avontuurlijke sport op deze aarde. Kitesurfen is een snelgroeiende watersport die veilig te beoefenen is met de juiste begeleiding en instructies.  Om deze reden is Kitesurfles de beste plek om te leren kitesurfen. Wij bieden kitesurf lessen voor alle niveaus, variërend van beginner, intermediate, en gevorderde surfers.  Onze lessen helpen bij het gebruik van al het nodige materiaal dat nodig is tijdens uw sport, inclusief kite, bar, board, helm, vest, en leash.

kitesurfen op Scheveningen De beginners cursussen voor volwassen kunnen als enkele kitesurfles of als 3, 4, 5 of 7-daagse kitesurf cursus geboekt worden. Tevens is het mogelijk om zelf te bepalen hoe intensief de cursussen kitesurfen zijn, door te kiezen hoe groot de groep is per kitesurf leraar.

Gemiddeld heeft iemand 5-7 kitesurflessen nodig om zelfstandig te kunnen gaan kitesurfen met je eigen kitesurfset. Na de beginners cursus kitesurfen ken je de absolute basis van het kitesurfen, ideaal om te bekijken of de sport bij je past. Na de 5-daagse beginnerscursus kan je met iemand met meer ervaring gaan oefenen. Na de 7-daagse cursus voor beginners kan je echt zelfstandig op pad.

 

Leren vliegeren op Scheveningen

Het waarborgen van uw veiligheid

Maak gebruik van de kracht van de wind en train jezelf om onderweg nieuwe vergezichten te ontdekken. Met instructeurs en atleten van wereldklasse is Kitesurfles een volledig verzekerde trainingsfaciliteit die je beschermd en energiek kan houden. Bij Kitesurfles hebben we een sterke passie voor watersport. Een drang om het ongenaakbare aan te raken en het onmogelijke te ervaren is onze drijvende kracht. Alles wat we hier doen is om je veilig en gefocust op de training te houden.

 

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Wie kan deze sport beoefenen?

Iedereen vanaf 8 jaar kan genieten van deze opwindende sport. Je hoeft hier niet extra sterk of expert in te zijn. Het enige wat we van u nodig hebben is het ultieme enthousiasme om uw ervaring soepel en spannend te laten verlopen. Onze deskundige trainers zullen de rest doen en u in staat stellen om te schitteren en te glijden met de wind. Wees de eerste om je vrienden te verslaan in deze gezonde competitie.

 

Onze belofte

Wij zijn ons ervan bewust dat u uw zuurverdiende geld uitgeeft om een kitesurfer te worden. Wij beloven kwaliteit te leveren en levenslang bewezen methodes om tegen de wind in te gaan. Uw veiligheid en bescherming zijn onze eerste zorg en we nemen geen risico’s op dat. Wij geven u, ons woord.

 

Strandpaviljoen de StaatWaarom een beginners kitesurfcursus bij Kitesurfles.com

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd
-Mooie beginners kitesurfles locatie met restaurant, omkleedruimtes en douches.
-Het nieuwste kitesurf materialen.
-Alle ruimte op ons beginners kitesurfles gebied.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat.
-Het openbaar vervoer (tram 11/bus 22) stopt voor de deur.
-Gratis parkeren in de omgeving