Extra cursus zomer korting.

Boek tot dinsdag 31 januari met €100,- korting!

Kitesurflessen voor jong en oud in alle niveaus op ons kitesurflesgebied.

Of je nu start met kitesurfen of al een pro bent, wij bieden kitesurflessen van jong tot oud voor alle niveaus. Reserveer de kitesurflessen voor jezelf, je vriendengroep, geef kitesurflessen cadeau met onze cadeaubon of ga op pad met de afdeling. Wij zijn er klaar voor!

‘’Na de vervolg kitesurflessen bij kitesurfles.com kon ik samen met mijn kinderen veilig gaan kitesurfen. Dat gevoel wanneer je voor het eerst een klein sprongetje maakt, onbeschrijfelijk!"

Lees meer over de Kitesurflessen, klik hier!

Kitesurfer in zee in Scheveningen

Wij bieden kitesurflessen voor iedereen!

Ben je op zoek naar de beste kitesurfschool om je lessen te volgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze kitesurflessen zijn beschikbaar voor zowel beginners als experts. Je kunt de lessen op maat laten maken en volgen naar jouw wensen. U kunt er zelfs over denken om een kitesurfcursus cadeau te doen aan iemand die u kent. Wij bieden ook individuele en groeps kitesurflessen aan op onze school.

Kitesurflessen voor alle leeftijden van 8 tot 80:

Of je nu 8 bent of 80, wanneer je in redelijke conditie bent kan je kitesurflessen bij ons komen volgen. Voor kinderen vanaf 8 bieden we speciale kinder kitesurflessen, "super schattig, om die kleine voor het eerst te zien varen!".

Aangepast kitesurflessen

Het belangrijkste doel van onze kitesurfschool is om instructies op maat te geven en je te helpen een vaardige, deskundige en veilige kitesurfer te worden. Niet iedereen die naar onze kitesurfschool komt, kan de lessen in hetzelfde tempo leren. Daarom begrijpen we je eerdere ervaring met kitesurfen en stemmen we de lessen daarop af. Je zult bij ons altijd de beste kitesurflessen kunnen krijgen. Het volgen van de lessen, die wij aanbieden, zal voor u ook nooit een uitdaging zijn. U kunt ze volgen in het tempo van uw voorkeur en u bezighouden met deze uitdagende maar dankbare sport.

Kitesurflessen voor iedereen

Je hoeft geen eerdere ervaring met kitesurfen te hebben om naar onze kitesurfschool te komen. We verzorgen zelfs lessen voor absolute beginners. Aan de andere kant kunnen mensen die al ervaring hebben met kitesurfen hun vaardigheden bijspijkeren onder begeleiding van onze experts. We zullen kijken naar de gebieden die u wilt verbeteren en hulp bieden op basis daarvan. Je kunt zelfs een expert worden in verschillende kitesurfstijlen met de hulp die wij bieden.

 

We bieden zelfs kitesurf lessen voor kinderen

Kitesurfen is niet een sport die alleen voor volwassenen is weggelegd. Zelfs kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich met deze sport bezighouden. Als u wilt dat uw kind kitesurfen leert, kunt u hem/haar inschrijven op onze kitesurfschool. Onze kitesurflessen voor kinderen zijn zo ontworpen dat elk kind veilig en gemakkelijk de basis kan leren. Wij zorgen voor uw kind en zorgen ervoor dat hij/zij een expert in kitesurfen kan worden binnen de kortst mogelijke tijd.

 

Individuele kitesurflessen en kitesurf groepslessen

Als u een 1-op-1 kitesurfles wenst, kunt u een kijkje nemen bij de individuele lessen die wij aanbieden. Ons team verzorgt ook kitesurf groepslessen. Het is aan u om het juiste type les te kiezen, en wij zorgen voor de rest. Wij bieden zelfs kitesurflessen voor bedrijven. Als u een kitesurfles aan uw werknemers wilt geven, kunt u daarvoor bij ons terecht.

 

Gecertificeerde instructeurs

Alle instructeurs die bij onze kitesurfschool lessen verzorgen zijn IKO-gecertificeerd. U hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u de trainingen doorloopt. Ongeacht je ervaring met kitesurfen, onze instructeurs kunnen de beste leerervaring leveren. Je kunt de juiste technieken begrijpen die je kunt volgen tijdens het kitesurfen. Dit kan u helpen om een expert te worden binnen de kortst mogelijke tijd.

De eerste paar kitesurf lessen kunnen uitdagend zijn. Je zou zelfs het gevoel kunnen krijgen om deze lessen over te slaan. Wij zullen je echter helpen om de moeilijkheden te overwinnen terwijl je door de eerste paar kitesurf lessen gaat die zich richten op mechanica, rigging, en condities. Aan het einde van deze lessen, zul je in staat zijn om uit te vinden hoe je jezelf moet manoeuvreren als je in het water bent.

Onze kitesurflessen zijn ontworpen om je te helpen een verantwoordelijke kiter te worden. Ga je gang en schrijf je nu in voor deze cursus. Dit is de beste kans voor jou om te leren kitesurfen.

 

Strandpaviljoen de Staat op het Zuiderstrand

Kitesurfles locatie van de kitesurflessen.

De beginners kitesurflessen aangeboden door Kitesurfles.com worden gegeven op onze kitesurfles locatie in Kijkduin.

Waarom een kitesurflessen bij Kitesurfles.com?

-Onze instructeurs zijn IKO gecertificeerd
-Mooie beginners kitesurfles locatie met restaurant.
-Nieuwste kitesurfles materialen.
-Internationaal erkend kitesurf certificaat.
-Gratis parkeren in de omgeving

Tot dinsdag 31 januari kitesurflessen met vroegboek korting!

Korting tot €125,- p.p. euro op de meerdaagse kitesurfcursussen.

Reviews

Bestel eenvoudig een cadeaubon