Dat er in Nederland goed gekitesurft kan worden is voor de meeste mensen al bekend. Maar op welke locaties het nou precies is toegestaan, of het wel veilig is om er te kitesurfen en welke weersomstandigheden daar bij horen wordt nog vaak aan het toeval overgelaten.
Op deze pagina vindt je gedetailleerde info van alle geschikte kitesurflocaties in de buurt van onze hoofdlocatie Scheveningen, zodat je je veilig kan voorbereiden voor je kitesurfsessie. Beschreven zijn de juiste windrichting, de eigenschappen van het water, beschikbare ruimte om te kitesurfen, de algemene regels die horen bij de locatie, welke faciliteiten er aanwezig zijn op het strand en een routebeschrijving naar de kitesurfspot.

Leslocaties Kitesurfschool Scheveningen
Onze kitesurflessen worden gegeven op de hoofdlocatie in Scheveningen. Daarnaast kunnen wij uitwijken naar geschikte kitesurfles locaties in de buurt van Scheveningen, met behulp van onze mobiele kitesurfschool. Verder zijn overige kitesurflocaties beschreven die niet geschikt zijn voor kitesurflessen, maar die voor gevorderden wel geschikt zijn.